Повний супровід адвоката на весь період проходження ВЛК після поранення

Нещодавно до нас звернувся військовий із запитом посприяти винесенню правомірного рішення ВЛК. Наш клієнт отримав тяжке поранення під час захисту після Батьківщини і переживав за те, щоб у Довідці ВЛК було вірно  зазначено ступінь тяжкості поранення і причинний зв’язок (за яких обставин було отримано поранення). 

Якщо у Постанові ВЛК написано, що «травма повʼязана з проходженням військової служби», це унеможливлює отримання законної виплати за поранення згідно 168 Постанови КМУ. Саме тому вкрай важливо контролювати який причинний зв’язок вказаний у Довідці ВЛК.

Найоптимальнішим вектором дій і надання допомоги клієнту був постійний консультативний супровід адвоката впродовж всього процесу проходження ВЛК.

Адвокат більше місяця був завжди на зв’язку з військовим, адже виникало багато питань (що природньо дл ялюдини,яка з цим не стикалась) і зауважень до роботи ВЛК. Спеціаліст допомогав і роз’яснював питання щодо правильності проходження обстеження та оформлення документів під час лікування.

Завдяки постійному, якісномуі швидкому зворотньому зв’язку, який надавав адвокат, клієнт отримав Довідку ВЛК, в якій був вказаний правильний ступінь травми (тяжкий) і причинний зв’язок був пов’язаний ІЗ ЗАХИСТОМ БАТЬКІВЩИНИ. 

В результаті клієнт залишився задоволеним і вдячним нашому спеціалісту!