Копію військового квитка тепер можна згенерувати в Резерв+: візит до ТЦК не потрібен

Міністерство оборони України на своєму Telegram-каналі опублікувало покрокову інструкцію, як згенерувати військовий квиток у додатку Резерв+.

Покрокова інструкція:

  1. Зайти до додатку Резерв+ та оновити інформацію.
  2. Отримати документ з QR-кодом.
  3. Натиснути три крапки біля документа.
  4. Вибрати “завантажити PDF”.
  5. Зберегти файл.
  6. Роздрукувати та показувати всюди, де він необхідний.

З 18.06.2024 року військово-обліковий документ у Резерв+ має таку саму юридичну силу, як і паперовий військовий квиток чи тимчасове посвідчення.

Відсканувавши QR-код, уповноважені органи можуть перевіряти його чинність.

Копію  військово-облікового документу можна використовувати у всіх ситуаціях, де це необхідно. Наприклад, при прийомі на роботу або отриманні послуг у ЦНАПі.


Копію військового квитка тепер можна згенерувати в Резерв+: візит до ТЦК не потрібен - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вам! На сторінках нашого сайту Ви маєте шанс дізнатися про виїзд за кордон і оформити безкоштовні юридичні консультації онлайн на додаток до цього якщо Ви шукали юрист авто pапрошуємо Вас переглянути розділи сайту де є багато корисної інформації про послуги серед яких : стягнення страхового відшкодування дтп, а також порядок перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити адвокат львів консультація. Адвокати нашої юридичної компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: вступ у спадок за заповітом або позбавлення батьківських прав батька наші фахівці допоможуть вам із цим.

Копію військового квитка тепер можна згенерувати в Резерв+: візит до ТЦК не потрібен - найкращі юристи для Вас

Зверніть увагу ще на - розірвання шлюбу, індексація пенсії працюючим пенсіонерам, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Ви думали про те де послуги адвоката львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс а також надасть допомогу по додатковим послугам таких як звільнення військовослужбовця, все це і додатково на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Порядок надання статусу учасника бойових дій
Юрист по військовим питанням
Військовий адвокат юридичні консультації
Юрист військовий
Військовий юрист консультація львів
Переведення в іншу військову частину за сімейними обставинами
Виплата одноразової грошової допомоги
Юридична консультація для військовослужбовців
Звільнення зсу
Виплата огд військовослужбовцям
Звільнення від військової служби
Адвокат з військових питань
Статус учасника бойових дій
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право