Готуємо документи та супроводжуємо весь процес у ТЦК та СП для отримання відстрочки

Однією з найпоширеніших послуг, яку надають адвокати юридичної компанії «Правова Позиція», є підготовка всіх документів та безпосереднє отримання відстрочки від мобілізації (на законних підставах) для наших клієнтів. 

Звертайтесь до нас за консультацією і ми пояснимо яка з законних підстав відстрочки від мобілізації може бути застосована у Вашому випадку.

Давайте розглянемо нещодавній практичний кейс одного з клієнтів, який отримав відстрочку по догляду за матір’ю. 

Для того, щоб отримати відстрочку від мобілізації по догляду за батьками, при відсутності інших осіб, які можуть здійснювати такий догляд (у нашому випадку за матір’ю 06.06.1937 року народження), адвокатом компанії було здійснено наступні дії/підготовлено пакет документів:

  • Подана заява до лікувально-профілактичної установи (направлення особи на ЛКК – Лікарсько-консультативна комісія).
  • Під час проходження комісії, особа відвідує лікарів по направленню терапевта та отримує довідку, в якій зазначається, що вона за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду.
  • Після отримання довідки подається заява до Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації управління соціального захисту населення про встановлення догляду та оформлення довідки про отримання допомоги.
  • Потім йде процес підготовки та подачі заяви до територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) за місцем реєстрації клієнта. 

Результатом є отримання довідки, яка підтверджує, що клієнт не підлягає призову на військову службу під час мобілізації як такий, що зайнятий постійним доглядом за одним з батьків.