Змінено вимоги до повісток у частині присвоєння унікального QR-коду: постанова Кабміну

Уряд вніс зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період Постановою №951 від 16 серпня 2024 року.

Згідно з цими змінами, уточнено вимоги до повісток, які формуються через Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Тепер такі повістки повинні мати унікальний електронний ідентифікатор у вигляді QR-коду, що дозволяє перевірити всю інформацію, вказану в документі.

Кожна повістка, сформована за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, містить унікальний електронний ідентифікатор у вигляді QR-коду. QR-код містить реєстраційний номер поштового відправлення у разі відправлення повістки засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням. 

Повістка, сформована за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, може бути роздрукована. У такому разі її паперова форма повинна містити придатний для зчитування QR-код з відповідною інформацією. 

  • централізовано друкуватися і надсилатися військовозобов’язаним та резервістам засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення; 
  • друкуватися та вручатися військовозобов’язаним та резервістам під час оповіщення у роздрукованому вигляді. 

У разі надсилання повістки, сформованої за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів, засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення, на такому відправленні повинні зазначатися штриховий кодовий ідентифікатор оператора поштового зв’язку, прізвище, власне ім’я та по батькові (за наявності), адреса громадянина, якому надсилається повістка. 

У разі коли резервіст або військовозобов’язаний уточнив свої облікові дані після завершення 60 днів, відведених законодавством на уточнення своїх облікових даних, повістка може надсилатися на адресу місця проживання, зазначену резервістом або військовозобов’язаним під час уточнення облікових даних. 

Також запроваджено механізм перевірки дійсності повісток, сформованих через Єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів «Оберіг». Це можна буде зробити через електронний кабінет призовника, військовозобов’язаного або резервіста, зокрема, за допомогою мобільного додатка. Завдяки Резерв+ стане можливим перевіряти дійсність повістки від ТЦК, яка була сформована через Реєстр «Оберіг».


Змінено вимоги до повісток у частині присвоєння унікального QR-коду: постанова Кабміну - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту у Вас буде можливість знайти інформацію про розділення майна при розлученні а також оформити консультація юриста київ в додаток якщо Ви цікавилися юрист кредит pапрошуємо Вас переглянути розділи сайту де міститься багато корисної інформації та даних про послуги серед яких : подання на аліменти і вступ в спадщину за законом. На сайті можливо замовити безкоштовна юридична консультація по телефону. Адвокати нашої компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: доплати до пенсії чорнобильцям або ж отримання громадянства україни наша команда Вам із цим допоможе.

Змінено вимоги до повісток у частині присвоєння унікального QR-коду: постанова Кабміну - найкращі юристи для Вас

Звертаємо увагу на - чорнобильська пенсія, позовна заява про розподіл майна подружжя, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Ви думали про те де послуги адвоката львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як оформлення опіки над дитиною, все це і навіть більше на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Військові адвокати київ
Юридична консультація для військових
Консультація військового адвоката
Отримання статусу учасника бойових дій
Отримати статус учасника бойових дій
Звільнення з зсу
Юристи для військовослужбовців
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Рапорт на оскарження влк
Скасування постанови
Підстави для переведення в іншу військову частину
Порядок отримання убд
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право