Допомогли перевестись до іншої військової частини після 4 років невдалих спроб та 7 проігнорованих рапортів

До нашої компанії звернувся клієнт за допомогою у переміщенні до іншої військової частини. Підставами для переміщення були наявність відношення-згоди на переміщення та сімейні обставини: обоє батьків військового є особами з інвалідністю, а частина, в яку бажав перевестись наш клієнт розташована близько до їх будинку, а тому він зміг би надавати їм допомогу.

ОДНАК!

Складність полягала в тому що протягом останніх 4 років клієнт самостійно безрезультатно намагався перевестись та подавав рапорт на переміщення 7 разів (так само безуспішно) .

  1. Нашим адвокатом на безкоштовній консультації було проаналізовано ситуацію та визначено вектор дій. 
  2. Наступним кроком була підготовка рапорта на переміщення та адвокатського запиту, аби проконтролювати стан розгляду рапорту. 
  3. Паралельно було підготовлено і подано клопотання до Генштабу та МОУ і проведено комунікацію з командуванням Десантно-штурмових військ та командиром батальйону.

Військовослужбовці можуть подати рапорт на переведення через особисті або сімейні причини. Сюди може входити, зокрема, зайнятість доглядом за хворими батьками, які за висновком медико-соціальної експертної комісії чи лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я потребують постійного догляду

Ця підстава  має бути підтверджена відповідними документами, нотаріально засвідчені копії яких потрібно додати до рапорту про переведення.

  • Рапорт має містити чітку та обґрунтовану інформацію. 
  • Причина переведення – ключова частина рапорту, де військовослужбовець повинен детально викласти обставини, які спонукають його до подання прохання про переведення.

Правильна та своєчасна підготовка рапорту на переведення є вирішальним фактором для успішного завершення процесу. Чітке дотримання процедур та надання всіх необхідних документів значно підвищує шанси на позитивне рішення командування.

  1. Підготовка та подача рапорта про переміщення “по команді” (прямому командиру) з доданими документами, що підтверджують наявність причин переміщення.
  2. Командир в/ч готує подання, додає до нього копію рапорта з додатками і надсилає його старшому командиру за підпорядкованістю.
  3. Старший командир видає наказ про переміщення до іншої в/ч.

У разі, якщо підстави визнано необґрунтованими, або є інші причини, що унеможливлюють переведення, командування може відмовити у задоволенні рапорта. При цьому повинні бути надані чіткі аргументи та пояснення причини відмови.

Оскаржити це рішення можна:

  • звернувшись з офіційною скаргою до вищих органів командування або до МОУ.
  • звернувшись до суду з метою оскарження рішення командування.


Допомогли перевестись до іншої військової частини після 4 років невдалих спроб та 7 проігнорованих рапортів - швидка консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На нашому сайті у Вас є можливість знайти інформацію про позовна заява перерахунок пенсії військовослужбовцям а також оформити безкоштовна консультація юриста в додаток якщо Ви хотіли знайти адвокати по військових справах радимо Вам перейти на сторінки сайту де представлено багато корисної інформації за послугами серед яких : скасування виконавчого напису нотаріуса, а також правила перетину кордону чоловіками. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити консультації юристів. Юристи нашої компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: сімейні правовідносини або ж оформлення права на спадщину ми з радістю вам допоможемо.

Допомогли перевестись до іншої військової частини після 4 років невдалих спроб та 7 проігнорованих рапортів - найкращі юристи для Вас

Звертаємо Вашу увагу ще на - доплата до пенсії чорнобильцям, позов про перерахунок пенсії військовослужбовцям, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви думали про те де адвокати львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як позбавлення батьківських прав батька після розлучення, все це і багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Військовий юрист консультація львів
Заява на оскарження рішення влк
Порядок надання статусу учасника бойових дій
Юристи для військовослужбовців
Звільнення зі служби під час воєнного стану
Звільнення від військової служби
Юридична консультація для військових
Порядок отримання убд
Адвокат для військових
Військові адвокати
Воєнний юрист
Адвокат по мобілізації
Оскаржити рішення влк
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право