Звільнення на підставі зникнення безвісти родича. Виплата усіх видів грошового забезпечення при звільненні

До нашої компанії звернувся військовослужбовець за допомогою у звільненні зі служби та отриманні усіх належних виплат при звільненні.

Наш клієнт проходив службу на посаді водія-механіка і отримав сповіщення про те, що його батько-військовослужбовець зник безвісти під час виконання бойового наказу. 

  1. Отримання Витягу з єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти 

Сповіщення сім’ї про зникнення безвісти батька не є достатнім для звільнення. Саме тому існувала необхідність в отриманні Витягу з єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти, чим адвокат і зайнявся.

Самостійні зусилля дуже часто не призводять ні до чого і лише витрачається час, тому клієнт одразу звернувся по допомогу до нашого адвоката, який надіслав адвокатський запит. Протягом трьох днів ми вже мали на руках Витяг.

Для отримання Витягу необхідно подати до Управління з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин (Секретаріату Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин):

  • запит на отримання витягу (запит подається в довільній формі з обов’язковим зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, дати народження особи, стосовно якої робиться запит; ступеню рідства з особою; поштову чи електронну адресу, куди необхідно відправити витяг);
  • копію документа, що посвідчує особу;
  • копії документів, що підтверджують родинні зв’язки з особою, стосовно якої робиться запит.

Запит про отримання Витягу можуть подати: 

  • особи, які вважалися зниклими безвісти за особливих обставин, місце перебування яких встановлено;
  • родичі осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, а саме, близькими родичами та членами сім’ї особи.
  1. Підготовка рапорту про звільнення і зазначення усіх видів грошового забезпечення, які повинен отримати військовослужбовець.

За результатами підготовлених документів, клієнта звільнено з військової служби та виплачено грошове забезпечення.

Відповідно до п. 3, ч. 12, ст. 26 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”:

Військовослужбовці звільняються з військової служби, якщо їхні близькі родичі (чоловік, дружина, син, донька, батько, мати або рідний (повнорідний) брат чи сестра) загинули або пропали безвісти під час безпосередньої участі у антитерористичній операції, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, а також під час забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України під час дії воєнного стану.

  • Підтвердження родинного зв’язку: 
    – свідоцтво про шлюб для чоловіка/дружини
    – свідоцтво про народження дітей для сина/доньки
    – свідоцтво про народження військовослужбовця для батька/мати
  • Рапорт на звільнення з військової служби;
  • Нотаріально посвідчений паспорт та РНОКПП (ідентифікаційний код) військовослужбовця;
  • Нотаріально посвідчений паспорт та РНОКПП (ідентифікаційний код) родича;
  • Витяг з єдиного реєстру осіб, зниклих безвісти;
  • Акт службового розслідування за фактом зникнення безвісти військовослужбовця.

Акт службового розслідування потрібен, аби був встановлений причинний зв’язок: зникнення має відбутися під час безпосередньої участі в АТО, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф у Донецькій та Луганській областях, а також під час забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України під час дії воєнного стану.


Звільнення на підставі зникнення безвісти родича. Виплата усіх видів грошового забезпечення при звільненні - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" рада Вам! На сторінках сайту Ви зможете знайти інформацію про розрахунок пенсії чорнобильцям а також замовити безкоштовні консультації юристів і також якщо Ви шукали адвокати по кредитам рекомендуємо Вам відвідати сторінки сайту де представлено багато корисної інформації та опис послуг зокрема : процедура отримання громадянства україни і доплата до пенсії працюючим пенсіонерам. На сайті Ви зможете замовити консультація адвоката онлайн безкоштовно. Адвокати нашої юридичної фірми допоможуть вам з вирішенням любого питання: пошук в державному реєстрі речових прав або ж відшкодування моральної та матеріальної шкоди ми з радістю вам допоможемо.

Звільнення на підставі зникнення безвісти родича. Виплата усіх видів грошового забезпечення при звільненні - великий вибір послуг

Зверніть увагу також на - перерахунок пенсій працівникам мвс, процедура розлучення через суд, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також допоможе по додатковим послугам таких як отримання спадщини, все це і багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Звільнення зсу
Воєнні адвокати
Порядок надання статусу убд
Скасування постанови про адміністративне правопорушення
Військовий юрист
Виплата одноразової грошової допомоги
Військова юридична допомога
Військовий юрист консультація львів
Онлайн консультація військового юриста
Оскарження адмін постанови
Юридична підтримка військовослужбовців
Військовий адвокат консультація
Воєнний адвокат
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право