Витребували Довідку ВЛК для подальшого оскарження

До нашої компанії нещодавно звернувся клієнт з досить типовою проблемою, яка часто зустрічається після проходження ВЛК –  чоловік не отримав висновок ВЛК «на руки» після проходження ним комісії при РТЦК та СП.

Усні наполягання його отримати працівники ТЦК ігнорували, а оскаржити ВЛК без фізично отримавного висновку неможливо!

Тому першочергово необхідно було витребувати висновок ВЛК у  ТЦК, щоб в подальшому його можливо було оскаржити до вищестоящої ВЛК.

  • Спеціалістом було підготовлено адвокатський запит щодо витребування висновку ВЛК, з яким він звернувся до Бориспільського РТЦК та СП.
  • Невдовзі нам надійшла відповідь на адвокатський запит і клієнт нарешті отримав Довідку ВЛК.

Аби оскаржити поперднє рішення ВЛК, до Заяви / Скраги необхідно, окрім усіх відповідних медичних документів, надати копію Висновку ВЛК, тому що саме даний висновок буде оскаржуватися.

Ми однозначно рекомендуємо звертатись до такого дієвого інструменту, як адвокатський запит. 

З нашої практики самостійні спроби клієнтів отримати Висновок ВЛК рідко мали успіх, у той час, коли на адвокатиський запит відповідь приходить разом з Довідкою за декілька днів.

Адвокатський запит є чи не найефективнішим та найбільш доцільним способом отримання інформації, особливо коли інші методи не працюють. 

Як це часто буває, медичний огляд проводився протягом пари годин, абсолютно поверхнево, належним чином не було проаналізовано стан чоловіка, а тому лише написали «придатний до військової служби».

Саме тому наші адвокати зараз у процесі оскарження цієї Довідки.

Законодавством передбачено можливість оскарження Постанов ВЛК у досудовому порядку шляхом перегляду вищою інстанцією. До прикладу:

  1. Постанови ВЛК районного ТЦК та СП можна оскаржити до обласної ВЛК.
  2. Постанову обласної ВЛК можуть переглядити ВЛК регіонів.
  3. Постанови будь-яких ВЛК має право переглядати Центральна ВЛК.

Для оскарження постанови ВЛК необхідно підготувати Заяву про перегляд (в якій детально описати підстави оскарження – незафіксован ухвороби чи реальний стан здоров’я) та додати всі супровідні документи.


Витребували Довідку ВЛК для подальшого оскарження - швидка консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках сайту Вам надано шанс дізнатися про виїзд чоловіків за кордон або заказти безкоштовна консультація адвоката по телефону і також якщо Ви намагалися знайти сімейний адвокат львів pапрошуємо Вас переглянути сторінки нашого сайту де представлено багато корисної інформації та опис послуг включаючи : здійснення права на спадкування і сімейно шлюбне право. На нашому сайті Ви зможете замовити консультація юриста київ. Команда нашої компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: свідоцтво на право на спадщину або заява на позбавлення батьківських прав ми допоможемо вам із цим питанням.

Витребували Довідку ВЛК для подальшого оскарження - найкращі юристи для Вас

Зверніть увагу також на - перегляд виконавчого провадження, оптимізація пенсії, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і зорієнтує Вас по додатковим послугам таких як встановлення опікунства, все це та багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Порядок надання статусу убд
Юрист з питань мобілізації
Грошова допомога військовослужбовцям
Військова юридична консультація
Юрист для військових
Військовий юрист київ
Підстави для звільнення від військової служби
Консультація військового юриста
Одноразова грошова допомога при загибелі військовослужбовця
Військовий адвокат онлайн
Грошова виплата військовослужбовцям
Військова юридична допомога
Адвокат для військовослужбовців
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право