Адвокат домігся відповіді від командування стосовно розгляду рапорту на звільнення!

До нашої компанії звернувся військовослужбовець, який подав рапорт на звільнення і протягом декількох місяців не міг отримати інформацію про стан його розгляду.

  • Нашим адвокатом було підготовлено і надіслано адвокатський запит. 
  • Через два дні після отримання запиту військова частина надала відповідь щодо стану розгляду рапорту на звільнення нашого клієнта.

Ми однозначно рекомендуємо звертатись до такого дієвого інструменту, як адвокатський запит

З нашої практики самостійні спроби клієнтів дізнатись стан розгляду рапорту займали до півроку часу, у той час, коли на адвокатський запит відповідь приходить за декілька днів.

Адвокатський запит у більшості випадків ПРИСКОРЮЄ розгляд рапорту!

Однією з ключових гарантій адвокатської діяльності в Україні є інститут адвокатського запиту – письмове звернення адвоката до установ та організацій будь-якої форми власності з метою ефективного надання правової допомоги клієнту.

Адвокатський запит є чи не найефективнішим та найбільш доцільним способом отримання інформації, особливо коли інші методи не працюють. 

У випадку, якщо Ваш рапорт був прийнятий, але його розгляд затягується, ігнорується або не розглядається взагалі, рекомендується звернутися до адвоката. Адвокат, за допомогою запиту, зможе з’ясувати, чи було розглянуто рапорт, і, якщо так, які результати цього розгляду. 

Якщо ж рапорт не був розглянутий, можна вимагати пояснень, чому ігнорується право на звільнення з військової служби, яке передбачене Законом України “Про військовий обов’язок і військову службу”, та коли планується розгляд рапорту. 

Якщо ж виникають труднощі, такі як нерозгляд рапорту або відмова в його реєстрації, є інші шляхи вирішення цієї проблеми, зокрема подання скарги.

Якщо виникають проблеми з розглядом рапорту, наші адвокати в інтересах клієнта звертаються до таких органів:

  • Міністерство оборони України: подаємо письмову скаргу поштову адресу (але можна також усно через гарячу лінію або письмово на електронну пошту).
  • Командування Сухопутних військ України, надсилаючи скаргу на поштову адресу.
  • Оперативне командування відповідного регіону, до якого належить військова частина, шляхом надсилання скарги на поштову адресу.

Адвокат домігся відповіді від командування стосовно розгляду рапорту на звільнення! - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" рада Вам! На нашому сайті Вам надано можливість ознайомитись з порядок розлучення через суд а також замовити безкоштовна консультація адвоката по телефону плюс до всього якщо Ви займалися пошуками юрист банк пропонуємо Вам перейти на розділи нашого сайту де є багато корисної інформації та відомостей про послуги серед яких : визнання виконавчого напису нотаріуса недійсним підсудність і вступити у спадщину. На нашому сайті є можливість замовити юридичні консультації онлайн безкоштовно. Адвокати нашої юридичної компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: перехід з пенсії державного службовця на загальну або встановлення опіки та піклування ми надамо вам необхідну допомогу.

Адвокат домігся відповіді від командування стосовно розгляду рапорту на звільнення! - найкращі юристи для Вас

Зверніть увагу ще на - перетин кордону чоловіків, розирвання шлюбу в судовому порядку, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де послуги адвоката ціна львів відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт а також поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як отримання статусу учасника бойових дій, все це і багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Консультація військового адвоката
Юридична допомога військовослужбовцям онлайн
Консультація військового юриста
Оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення
Звільнення з військової служби у військовий час
Військові адвокати
Переведення в іншу військову частину за сімейними обставинами
Виплата одноразової грошової допомоги
Допомога військового юриста
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Підстави для переведення в іншу військову частину
Рапорт на оскарження влк
Послуги військового юриста
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право