Адвокат відтермінував повістку на місяць, аби клієнт встиг забронюватись!

До нашої компанії звернулась клієнтка в інтересах вітчима, який мав отримати бронювання. Для цього чоловік пішов уточнити дані до ТЦК, але одразу отримав повістку на ВЛК. ВЛК пройшов за годину і отримав бойову повістку на 09.08.2024!

Дівчина звернулась в компанію із питанням, як діяти у такій ситуації і наш адвокат вирішив  відтерміновувати повістку на скільки це можливо, щоб встигнути забронювати військовозобов’язаного.

  • Адвокат в оперативному порядку взяв цю справу до роботи і провів комунікацію в телефонному режимі з ТЦК та СП, домовившись, що приїде з клієнтом 13.08.2024 для подальшого вирішення питання. 
  • Виїзд до ТЦК та СП здійснили 13.08.2024 разом з клієнтом, але керівництво ТЦКта СП дуже довго не хотіло давати змогу забронюватися та пропонувало повістку на наступний день. 
  • Адвокат у той же день провів комунікацію з головою ВЛК і останнім було рекомендовано взяти всі медичні виписки для того щоб в ТЦК бачили, що наш клієнт, маючи хронічні хвороби не принесе великої користі.
  • Як результат, наш адвокат переконав ТЦК, що все-таки нашому клієнту можна відтермінувати повістку на майже місяць. Повістка була на 09.08.2024, а стала на 03.09.2024. 

Цього тижня падчерка військовозобов’язаного повідомила, що вже підтягнулась бронь у ДІЇ. Клієнт забронювався завдяки консультаціі юриста та відповідно правильній комунікації адвоката з керівництвом ТЦК.

Наші адвокати у таких ситуація наполегливо рекомендують йти шляхом мирного вирішення питання і якісної людської комунікації.
Нагадємо, що щомунікація і супровід адвоката «від А до Я» (з моменту подачі документів до завершального етапу) завжди надають всі наші адвокати під час допомоги в отриманні відстрочки клієнтом.

  1. Клопотання керівника підприємства, що забронювало свого працівника, щодо оформлення відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних, які заброньовані у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. 
  2. Витяг із наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов’язаних працівників підприємства.

Коментар нашого адвоката:

Це Весь перелік документів, зазначений в Додатку 5 до Постанови №560, але всі мають розуміти що для бронювання також має бути належний ВОД (військово обліковий документ). Якщо він не оновлений процедура може бути ускладнена проблемою оновлення, враховуючи що бронювання відбуватись через Міністерство економіки яке банально може відмовити через відсутність оновлення ВОД.


Адвокат відтермінував повістку на місяць, аби клієнт встиг забронюватись! - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках сайту Вам надано можливість ознайомитись з стягнення аліментів а також замовити консультація юриста львів на додаток до цього якщо Ви шукали представництво адвоката в суді пропонуємо Вам відвідати розділи сайту де розміщено багато корисної інформації та даних про послуги зокрема : визначення місця проживання дитини органом опіки та піклування і перерахунок пенсії військовим пенсіонерам судова практика. На нашому сайті є можливість замовити консультація юриста безкоштовно. Команда нашої компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: реєстрація спадкової справи або побачення батька з дитиною після розлучення наші фахівці допоможуть вам із цим.

Адвокат відтермінував повістку на місяць, аби клієнт встиг забронюватись! - найкращі юристи для Вас

Звертаємо Вашу увагу ще на - постійна посвідка на проживання в україні, документи на опікунство над дитиною, у сучасних умовах ці послуги є надзвичайно потрібними, тому їх якість має вирішальне значення, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де адвокати львів ціни відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наша команда а також допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як встановлення опіки та піклування над дітьми, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Оскарження адміністративної постанови
Консультація військового юриста
Звільнення від служби
Порядок надання статусу учасника бойових дій
Переведення в іншу військову частину за сімейними обставинами
Рапорт на одноразову грошову допомогу
Оскарження адмін постанови
Звільнення військовослужбовця
Військовий адвокат юридичні консультації
Одноразова грошова допомога
Адвокат по військовим справам київ
Звільнені від військової служби
Надання статусу учасника бойових дій
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право