Президент вніс Законопроєкт про виплати військовослужбовцям, які виконують завдання на території країни-агресора

15 серпня 2024 року Володимир Зеленський подав на розгляд Законопроєкт 11483, згідно з яким військовослужбовці, що беруть участь у Курській операції та інших операціях на території рф, будуть отримувати всі належні виплати та пільги, як і ті, хто перебуває на передовій.

Зміни пропонується внести до статті 3 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей” та викласти в такій редакції:

«Військовослужбовців Збройних Сил України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів спеціального призначення, державних органів спеціального призначення з правоохоронними функціями, Служби зовнішньої розвідки України, розвідувального органу Міністерства оборони України, розвідувального органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері охорони державного кордону, Державної служби спеціального звʼязку та захисту інформації України (далі – військових формувань, правоохоронних та розвідувальних органів), які проходять військову службу на території України, і військовослужбовців зазначених вище військових формувань, правоохоронних та розвідувальних органів – громадян України, які виконують військовий обовʼязок за межами України, у тому числі на території держави-агресора під час їх безпосередньої участі здійсненні та/або забезпеченні здійснення заходів, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у звʼязку зі збройною агресією проти України, а також на членів їх сімей”

Президент наголошував на необхідності законодавчого закріплення того, що військовослужбовці, які беруть участь у Курській операції або майбутніх операціях на території держави-агресора, отримуватимуть усі виплати та пільги, передбачені для передової. Він підкреслив, що це повинно бути визначено законом, щоб забезпечити впевненість наших громадян у тому, що держава діятиме належним чином.


Президент вніс Законопроєкт про виплати військовослужбовцям, які виконують завдання на території країни-агресора - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На нашому сайті Ви зможете знайти інформацію про тимчасова посвідка на проживання україна а також оформити безкоштовна юридична консультація в києві крім того якщо Ви хотіли знайти адвокат по пенсійним справам радимо Вам переглянути розділи сайту де представлено багато корисної інформації за послугами включаючи : оформлення посвідки на постійне проживання іноземцям і чорнобильська доплата до пенсії. На сайті Ви зможете замовити безкоштовні юридичні консультації львів. Команда нашої юридичної фірми будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: реєстрація іноземця за місцем проживання або відшкодування матеріальної та моральної шкоди наші фахівці допоможуть вам із цим.

Президент вніс Законопроєкт про виплати військовослужбовцям, які виконують завдання на території країни-агресора - гарантія якості

Зверніть увагу також на - утримання аліментів, терміновий заборонний припис, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і допоможе по додатковим послугам таких як відшкодування моральної шкоди юридичній особі, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення
Оскаржити рішення влк
Оскарження влк
Військовий адвокат консультація
Звільнення з військової служби мобілізованого
Військовий адвокат онлайн
Адвокат для військових
Військовий адвокат київ
Які документи потрібні для переведення в іншу військову частину
Звільнення з зсу
Адвокат з військових справ
Оскарження висновку військово лікарської комісії
Грошова допомога військовослужбовцям
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право