В Україні запустили застосунок Армія+

8 серпня відбулась презентація і запуск мобільного застосунку для військових — Армія+. 

Армія+ об’єднує всі необхідні сервіси для військових в одному зручному додатку, доступному в кілька кліків. У першій версії вже можна знайти опитування, Армія ID, і найбільш очікувану функцію – електронні рапорти.

Для початку доступними будуть 11 видів рапортів та Армія ID — унікальний ID-номер військового, завдяки якому можна надіслати рапорти на підпис.

Наступні етапи – зібрати всі послуги для військових в одному додатку: банківські послуги, навчання, документи, медичні сервіси, логістику, кадрові питання та зворотний зв’язок. Усе необхідне буде зосереджено в одному місці.

«Цифрові технології у війську — це важливо для ефективності армії. Це економія часу і ресурсів. Наша мета — зробити життя військових простішим і зрозумілішим»повідомляють у Міністерстві оборони України.

Цей застосунок створений для того, щоб позбавити українську армію від рутинної паперової роботи. Розробники прагнуть, щоб командири та солдати більше не витрачали час на застарілі бюрократичні процеси та заповнення паперів. 

Армія+ – це унікальне досвід у процесах цифровізації війська. 

На даний момент застосунок повністю інтегровано в нормативно-правове поле України.

Це стало можливим після ухвалення 30 липня Постанови № 879, яка регулює роботу цього електронного інструменту. Тепер сервіси поступово запроваджуються, і військові вже можуть ними користуватися.

Протягом останніх п’яти років цифровізація охопила всі аспекти життя українців, і тепер цей процес починає впроваджуватись і в армії. Причому це відбувається в умовах повномасштабного вторгнення.

«У диджитал-екосистемі просто зараз розвиваються такі цифрові продукти, як Дія, Мрія, Резерв+ та вже Армія+. 
У нас немає іншого шляху, ніж убивати бюрократію та будувати найзручнішу цифрову державу для студента, пенсіонера, підприємця, військового, ветерана, волонтера. Для кожного українця»
– зазначає міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.


В Україні запустили застосунок Армія+ - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вам! На сторінках нашого сайту Ви маєте можливість дізнатися про перерахунок пенсії ліквідаторам чаес а також заказти надання юридичної консультації плюс до всього якщо Ви намагалися знайти адвокат дтп пропонуємо Вам переглянути розділи сайту де розміщено багато корисної інформації та даних про послуги наприклад : визначення місця проживання дитини за відсутності спору, а також міграційне право. На нашому сайті можливо замовити юридична консультація онлайн. Эксперти нашої юридичної фірми допоможуть вам з вирішенням любого питання: порядок і умови перерахунку пенсій державних службовців або оскарження дій нотаріуса наші експерти вам допоможуть.

В Україні запустили застосунок Армія+ - великий вибір послуг

Звертаємо увагу ще на - графік зустрічей батька з дитиною, заповіт спадщина, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де адвокати львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс і поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як підтвердження трудового стажу в судовому порядку, все це і навіть більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Юрист по військовим питанням
Заява на оскарження рішення влк
Військова юридична допомога
Адвокат у військових справах
Юридична консультація для військових
Оскарження висновку військово лікарської комісії
Військовий юрист
Грошова допомога військовим
Оскарження адмін постанови
Виплата по інвалідності військовослужбовцям
Звільнення військовослужбовців
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Скасування постанови
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право