Програма супроводу ветеранів та демобілізованих 

Постановою Кабміну було визначено механізм забезпечення діяльності фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб в системі переходу від військової служби до цивільного життя.

Уряд затвердив основний документ для переходу військовослужбовців до цивільного життя.
Це стане початком повного впровадження в Україні фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб. Інститут супроводу та підтримки ветеранів є одним з пріоритетів у країнах НАТО. Україна також впроваджуватиме цю практику, оскільки вона відповідає євроінтеграційним процесам і є ефективним інструментом відновлення та адаптації ветеранів.

  • ветерани війни;
  • особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною;
  • постраждалі учасники Революції Гідності;
  • члени сім’ї такої категорії осіб;
  • члени сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни;
  • члени сім’ї загиблого (померлого) Захисника і загиблої (померлої) Захисниці України, демобілізовані особи. 

Фахівець із супроводу є першою людиною, яка зустрічає ветеранів після їх повернення в громаду. Він надає інформаційну підтримку та консультації з питань отримання статусів, пільг, послуг, житла, реабілітації, працевлаштування, відкриття власної справи та надає юридичну допомогу.

“По суті, фахівець є інформаційним радником для ветеранів, членів їхніх родин та сімей загиблих Захисників і Захисниць. Він допомагає, заповнює документи, координує ветерана, спрямовує, представляє інтереси, роз’яснює права, допомагає реалізувати право на пільги та послуги. Для держави і Мінветеранів, як органу, що формує, реалізовує та координує ветеранську політику, фахівець є інформаційним агентом. На базі його аналітики ми будемо змінювати та адаптувати систему відповідно до потреб і запитів ветеранської спільноти” – йдеться на єдиному веб-порталі органів виконавчої влади України.

Стати фахівцем із супроводу ветеранів може  громадянин (-ка) України, який має статус ветерана, та має рівень освіти не нижче бакалавра за галузями знань: Освіта/Педагогіка, Соціальні та поведінкові науки, Право, Охорона здоров’я, Соціальна робота, Публічне управління та адміністрування. 

Кандидати на посаду можуть подати заяву в електронній формі через платформу е-Ветеран (реєстрація буде відкрита до кінця серпня). 

Після подання заяви, кандидати проходять психологічне тестування та тест на знання законодавства. Система повідомляє про результат поданої заявки, після чого вона опрацьовується Мінветеранів та скеровується до органів місцевого самоврядування для подальшого розгляду комісією.

Фахівці із супроводу працюватимуть у комунальних установах/закладах, зокрема у ветеранських просторах при Мінветеранів.


Програма супроводу ветеранів та демобілізованих  - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" Рада вас бачити! На нашому сайті Ви зможете знайти інформацію про виїхати за кордон чоловіку або замовити безкоштовна консультація адвоката онлайн плюс до всього якщо Ви прагнули знайти адвокат розлучення радимо Вам переглянути розділи сайту де багато корисної інформації про послуги зокрема : підстави для позбавлення батька батьківських прав, а також позовна заява про поділ майна подружжя 2018. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити онлайн консультація з юристом. Команда нашої юридичної фірми зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: видача свідоцтва про право на спадщину або позов про відшкодування майнової та немайнової шкоди ви можете розраховувати на допомогу нашої команди.

Програма супроводу ветеранів та демобілізованих  - гарантія якості

Зверніть Вашу увагу також на - перехід з військової пенсії на державну, реєстрація місця проживання іноземця в україні, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Ви думали про те де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс а також проконсультує Вас по додатковим послугам таких як оскарження постанови суду по 130 купап, все це і додатково на сайті legal-position24.com
Послуги
Юридична консультація для військовослужбовців
Звільнення з військової служби у військовий час
Адвокати по військових справах
Підстави для звільнення від військової служби
Військова юридична консультація
Отримання статусу учасника бойових дій
Оскарження постанови про накладення адміністративного стягнення
Юрист з військових питань
Одноразова виплата інвалідам війни
Військовий адвокат консультація
Звільнення зсу
Надання статусу учасника бойових дій
Одноразова грошова допомога
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право