Ймовірні законодавчі зміни для осіб, які будуть оформлювати бронювання 

29.07.2024 у Парламенті зареєстровано Законопроєкт № 11453 про внесення змін до статті 25 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” щодо усунення корупційних ризиків, пов’язаних з оформленням у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки документів, необхідних для бронювання.

Законопроєктом пропонується доповнити ч. 3 ст.25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», а саме: 

Якщо для оформдення відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації необхідна довідка або інші документи від територіального центру комплектування та соціальної підтримки, останній зобов’язаний за письмовим запитом невідкладно (не пізніше трьох робочих днів) видати відповідні документи (або відповідь про їх вдсутність) громадянину, якому оформлюють бронювання, та/або організації, яка оформлює відстрочку працівнику. 

Громадянин, який звертається до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за довідкою (іншими документами) або з приводу постановки на військовий облік у зв’язку з оформленням бронювання (за наявності письмового підтвердження від відповідної організації про початок оформлення відстрочки цьому працівнику), не підлягає направленню на військово-лікарську комісію та призову на військову службу під час мобілізації протягом:

  • десяти днів від дня звернення, або 
  • до прийняття рішення уповноваженим органом щодо відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації для цього громадянина.

Такі зміни зумовлені тим, що громадян під час звернень в територіальні центри комплектування та соціальної підтримки за довідками, або з інших питань, що стосуються оформлення бронювання, направляють на військово-лікарську комісію і призивають на військову службу під час мобілізації, ігноруючи те, що щодо цих громадян запущені механізми оформлення бронювання. 


Ймовірні законодавчі зміни для осіб, які будуть оформлювати бронювання  - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вам! На сторінках сайту Вам надано можливість знайти інформацію про онлайн заявка на розлучення або оформити консультація адвоката на додаток до цього якщо Ви шукали адвокат в суд пропонуємо Вам перейти на сторінки нашого сайту де представлено багато корисної інформації про послуги серед яких : визначення місця проживання дитини за відсутності спору, а також посвідки на постійне проживання. На нашому сайті Ви можете замовити військовий адвокат консультація. Команда нашої юридичної компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: чорнобильські доплати до пенсії або ж відшкодування збитків судова практика наші експерти вам допоможуть.

Ймовірні законодавчі зміни для осіб, які будуть оформлювати бронювання  - великий вибір послуг

Звертаємо Вашу увагу також на - виїзд за кордон, посвідка на постійне місце проживання, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт і поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконанню підсудність, все це і багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Звільнення з військової служби під час військового стану
Одноразова грошова допомога при загибелі військовослужбовця
Підстави для переведення в іншу військову частину
Військові адвокати
Порядок отримання убд
Допомога військового юриста
Скасування постанови про адміністративне правопорушення
Онлайн консультація військового юриста
Рапорт на одноразову грошову допомогу
Оскарження адміністративної постанови
Грошова виплата військовослужбовцям
Виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям
Воєнний адвокат
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право