Командири зможуть призивати військовозобов’язаних без участі ТЦК

Генеральний штаб Збройних Сил України розробив пропозиції щодо внесення змін до “Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період”. Ці зміни дозволяють командирам військових частин здійснювати призов військовозобов’язаних, які бажають служити, без участі територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

У Генеральному штабі очікують, що ці зміни дозволять:

  • спростити механізм залучення громадян на військову службу по мобілізації;
  • командирам військових частин підібрати та призвати на військову службу особовий склад, який мотивований для захисту своєї Батьківщини;
  • військовозобов’язані можуть вибрати вакантні посади, що є у військових частинах, у тому числі за спорідненим цивільним фахом або навичками;
  • нівелювати ризики для громадян бути призваними через ТЦК та СП до інших військових частин (не за власним вибором).

Також на початку червня Міністерство оборони України запустило соціальну рекламну кампанію «Будь собою», спрямовану на залучення українців до лав ЗСУ.

В межах цієї кампанії громадяни можуть приєднатися до ЗСУ, вибравши вакансію на відповідному сайті або відвідавши рекрутингові центри для отримання консультацій.

Мета цього проєкту полягає в наданні українцям можливості самостійно обирати підрозділ, рід військ та посаду для мобілізації.

Це є основною перевагою та відмінністю рекрутингу від мобілізації через ТЦК, де після отримання повістки військовозобов’язані не мають можливості обирати місце та посаду для проходження служби.

За останній час досить стрімко розвинувся напрямок рекрутингу  до Сил оборони: кандидати, які мають бажання захищати Батьківщину, отримали можливість обирати за своїми уподобаннями та здібностями спеціальність та підрозділ для служби.

Наразі на одному сайті можна знайти єдиний перелік всіх вакансій, які були розміщені на сайтах Work.ua, Olx та robota.ua.

Більше того, наразі відкрили свої двері 23 Центри рекрутингу до ЗСУ, де бажаючих консультують, організовують співбесіди з рекрутерами військових частин та супроводжують на всіх етапах процесу вступу на службу.


Командири зможуть призивати військовозобов’язаних без участі ТЦК - термінова консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках сайту у Вас буде можливість знайти інформацію про розірвання шлюбу в україні або оформити львів юридична консультація крім того якщо Ви шукали розлучення адвокат рекомендуємо Вам відвідати розділи нашого сайту де багато корисної інформації та відомостей про послуги серед яких : фактичне прийняття спадщини, а також заповіт право. На сайті Ви зможете замовити консультації юриста онлайн. Адвокати нашої правової організації зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: перетин кордону чоловіки або ж відшкодування майнової шкоди судова практика ми з радістю вам допоможемо.

Командири зможуть призивати військовозобов’язаних без участі ТЦК - гарантія якості

Зверніть Вашу увагу на - позбавити батьківських прав, працюючі пенсіонери перерахунок пенсії, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Ви думали про те де оформити спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт і допоможе по додатковим послугам таких як скасування 130 купап, все це та багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Звільнення з військової служби у військовий час
Право на звільнення з зсу
Воєнний адвокат
Допомога військового юриста
Юрист військовий
Звільнення військовослужбовця
Порядок отримання убд
Військовий юрист консультація
Військовий юрист онлайн
Підстави звільнення з військової служби під час воєнного стану
Звільнення зі служби під час воєнного стану
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Юридична допомога військовослужбовцям онлайн
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право