Витребування атестату про грошове забезпечення для призначення військової пенсії по інвалідності 

До нашої компанії звернувся клієнт з проблемою неможливості витребування з військової частини атестату про грошове забезпечення.
Цей документ був необхідний для реалізації права на отримання гарантованих законодавством України сум пенсійного забезпечення. 

Розмір пенсії для військовослужбовців, що отримали інвалідність, визначається як відсоток від їхнього грошового забезпечення і залежить від причини інвалідності. Причину, групу, час настання інвалідності та строк, на який вона встановлюється, визначає медико-соціальна експертиза.

Адвокатом було підготовлено адвокатський запит до  військової частини, та витребувано всі необхідні матеріали для призначення пенсії по інвалідності набутої при захисті Батьківщини.

Військовослужбовці та особи, які мають право на пенсію за Законом, в яких інвалідність настала в період проходження ними служби або не пізніше трьох місяців після звільнення зі служби мають право на отримання пенсії відповідно до Закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”. Для її призначення заявнику або його представнику необхідно звернутися з відповідними документами до органів Пенсійного фонду.

  • Заява;
  • Грошовий атестат, або довідка про розмір грошового забезпечення, і довідка про додаткові види грошового забезпечення, які заявник отримував протягом останніх 24 місяців підряд перед місяцем звільнення з військової служби;
  • Довідка про реєстрацію місця проживання особи, передбачена постановою Кабінету Мінінстрів України від 02 березня 2016 року № 207;
  • Документ, що підтверджує реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • Паспорт;
  • Подання про призначення пенсії, підготовлене уповноваженим структурним підрозділом;
  • Військово-медичні документи про стан здоров’я звільненої особи ;
  • Документи, що підтверджують право на встановлення надбавок, підвищень та інших доплат (за наявності).
  • в період проходження служби; або
  • не пізніше трьох місяців після звільнення зі служби; або
  • пізніше тримісячного терміну після звільнення зі служби, але внаслідок захворювань, які виникли в період проходження військової служби.

Особам з інвалідністю внаслідок війни пенсія призначається у розмірах:

I група – 100 % сум грошового забезпечення;

II група – 80 % сум грошового забезпечення;

III група – 60 % сум грошового забезпечення.

Слід пам’ятати, що незалежно від обставин загальний розмір пенсії з надбавками для осіб з інвалідністю внаслідок війни не може бути нижчим:

  • для І групи – 13 604,50 грн;
  • для ІІ групи – 10 988,25 грн;
  • для ІІІ групи – 7534,80 грн.

Витребування атестату про грошове забезпечення для призначення військової пенсії по інвалідності  - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту Вам надано можливість знайти інформацію про реєстрація свідоцтва про право на спадщину а також замовити безкоштовна юридична консультація по телефону київ плюс до всього якщо Ви шукали військові адвокати рекомендуємо Вам відвідати розділи нашого сайту де розміщено багато корисної інформації за послугами наприклад : порядок позбавлення громадянства україни і юридична допомога по кредиту. На нашому сайті є можливість замовити безкоштовна консультація адвоката. Юристи нашої юридичної фірми будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: компенсація моральної шкоди або ж звільнення з військової служби під час мобілізації ми надамо вам необхідну допомогу.

Витребування атестату про грошове забезпечення для призначення військової пенсії по інвалідності  - гарантія якості

Звертаємо увагу ще на - пенсії чорнобильцям по рішенню суду, представлення інтересів в суді, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт і допоможе по додатковим послугам таких як отримання посвідки на тимчасове проживання, все це і багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Перехід з пенсії за вислугу років на пенсію за віком
Перерахунок наукових пенсій
Розрахунок чорнобильської пенсії
Перерахунок пенсій силовикам
Доплата до пенсії працюючим пенсіонерам
Перерахунки пенсій працюючим пенсіонерам
Перерахунок пенсії працівникам мвс
Перевірка правильності нарахування пенсії
Оформлення пенсії на пільгових умовах
Довідка про підтвердження наявного трудового стажу
Позовна заява чорнобильці перерахунок пенсії
Пенсії ліквідаторам аварії на чаес
Перевірити нарахування пенсії
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право