Перехід з пенсії за віком на пенісю за вислугою років: збільшили пенсійне забезпечення на 70%

До нас звернулась клієнтка стосовно питання підвищення пенсійного забезпечення. 

В ході безкоштовної консультації було проаналізовано пенсійну справу жінки та з’ясовано, що їй було призначено пенсію за віком до 2010 року. 

Однак, клієнтка все життя працювала на медичних посадах, що у свою чергу дає право виходу на пенсію за вислугою років. 

При узгодженні вектору дій клієнтці було запропоновано подати заяву на призначення пенсії за вислугою років. Адже виходячи з показника середньої заробітної плати станом на 2023 рік, ми могли б збільшити розмір пенсії на 70%. 

Наш спеціаліст з пенсійного права прорахував буквально до копійки суму, на яку має бути збільшений розмір пенсійного забезпечення.

Оскільки клієнтка тривалий час працювала у сфері охорони здоров`я та не реалізувала своє право на вихід на пенсію за вислугу років відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення», ми через веб-портал звернулися до Пенсійного фонду України із заявою щодо призначення пенсії за вислугою років та перерахунку її пенсійного забезпечення із розрахунку середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески за 2020-2022 роки, що становить 12 236,71 грн.

За результатами розгляду звернення працівники ПФУ, передбачувано, надали відмову у перерахунку пенсії.

Тож, ми прийняли рішення звернутись до суду та шукати справедливості там.

Як виявилось, не безпідставно ми шукали захисту у стражів правосуддя – суд встав на нашу сторону.

  • Рішенням Київського окружного адміністративного суду № 320/46473/23 від 06.05.2024 року визнано протиправною бездіяльність Головного управління Пенсійного фонду України в м. Києві.
  • Суд зобов’язав ПФУ повторно розглянути заяву нашої клієнтки щодо призначення пенсії за вислугою років як працівнику охорони здоров`я та перерахувати її пенсійне забезпечення із розрахунку середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески за 2020-2022 роки, що становить 12 236,71 грн.

Станом на сьогоднішній день рішення суду вступило в закону силу на виконується в повному обсязі. 


Перехід з пенсії за віком на пенісю за вислугою років: збільшили пенсійне забезпечення на 70% - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" рада Вам! На нашому сайті Вам випав шанс ознайомитись з виїзд за кордон чоловікам або замовити безкоштовна юридична консультація по телефону київ плюс до всього якщо Ви намагалися знайти юрист з сімейного права радимо Вам перейти на сторінки нашого сайту де опубліковано багато корисної інформації та відомостей про послуги наприклад : скасування 130 купап, а також перевірити власника квартири. На сайті Ви зможете замовити консультація юриста безкоштовно львів. Юристи нашої юридичної компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: пенсії чорнобильцям або ж відшкодування збитків судова практика наші експерти вам допоможуть.

Перехід з пенсії за віком на пенісю за вислугою років: збільшили пенсійне забезпечення на 70% - швидка допомога

Звертаємо увагу на - перевірка нерухомості, позовна заява про перерахунок пенсії чорнобильцям, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де адвокати львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і допоможе по додатковим послугам таких як оскарження постанови влк, все це і багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Перерахунок пенсій чорнобильцям
Пенсії для чорнобильців
Перегляд пенсій держслужбовцям
Порядок перерахунку пенсії військовослужбовцям
Пенсія держслужбовців перерахунок
Пенсійний юрист
Перерахунок пенсії за віком
Індексація пенсій військовим
Перерахунок пенсій силовикам
Зарахування стажу роботи за кордоном
Пенсії ліквідаторам чорнобильської катастрофи
Порядок нарахування пенсії працюючим пенсіонерам
Оформлення пенсії документи
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право