Отримали висновок ВЛК, який клієнту відмовлялись видавати після проходження комісії

До нашої компанії нещодавно звернувся клієнт з досить типовою проблемою, яка часто зустрічається після проходження ВЛК – чоловік не отримав висновок ВЛК «на руки» після проходження ним комісії при РТЦК та СП.

Усні наполягання його отримати працівники ТЦК ігнорували, а оскаржити ВЛК без фізично отриманого висновку неможливо!

Тому першочергово необхідно було витребувати висновок ВЛК у  ТЦК, щоб в подальшому його можливо було оскаржити до вищестоящої ВЛК.

Аби оскаржити поперднє рішення ВЛК, до Заяви / Скраги необхідно, окрім усіх відповідних медичних документів, надати копію Висновку ВЛК, тому що саме даний висновок буде оскаржуватися.

Ми однозначно рекомендуємо звертатись до такого дієвого інструменту, як адвокатський запит.

Однією з ключових гарантій адвокатської діяльності в Україні є інститут адвокатського запиту – письмове звернення адвоката до установ та організацій будь-якої форми власності з метою ефективного надання правової допомоги клієнту.

Адвокатський запит є чи не найефективнішим та найбільш доцільним способом отримання інформації, особливо коли інші методи не працюють. 

  • Спеціалістом було підготовлено адвокатський запит щодо витребування висновку ВЛК, з яким він звернувся до РТЦК та СП.
  • Невдовзі нам надійшла відповідь на адвокатський запит і клієнт нарешті отримав Висновок ВЛК.

Законодавством передбачено можливість оскарження Рішень ВЛК у досудовому порядку шляхом перегляду Постанови вищою інстанцією. До прикладу:

  1. Постанови ВЛК районного ТЦК та СП можна оскаржити до обласної ВЛК.
  2. Постанову обласної ВЛК можуть переглядити ВЛК регіонів.
  3. Постанови будь-яких ВЛК має право переглядати Центральна ВЛК.

Рішення ВЛК можуть бути оскаржені й у суді в порядку адміністративного судочинства.

У судовому порядку військовослужбовець / військовозобов’язаний може оскаржити рішення ВЛК, якщо воно не відповідає наявним медичним висновкам з відповідними діагнозами.

Суд аналізує та приймає Рішення чи не було порушень у проведенні огляду особи, необхідних дій для надання повної оцінки стану здоров’я особи.

Якщо будуть виявлені порушення, то суд може скасувати Рішення військово-лікарської комісії або зобов’язати провести повторний медичний огляд та дообстеження особи.


Отримали висновок ВЛК, який клієнту відмовлялись видавати після проходження комісії - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту у Вас є можливість знайти інформацію про розірвати шлюб онлайн і заказти отримати юридичну консультацію в додаток якщо Ви шукали адвокат у військових справах радимо Вам відвідати розділи сайту де розміщено багато корисної інформації про послуги включаючи : визнання виконавчого напису недійсним, а також перерахунок наукової пенсії. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити юридичні консультації онлайн безкоштовно. Адвокати нашої правової організації зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: поділ спільного сумісного майна подружжя або скасування постанови про адміністративне правопорушення ми допоможемо вам із цим питанням.

Отримали висновок ВЛК, який клієнту відмовлялись видавати після проходження комісії - швидка допомога

Зверніть увагу ще на - поновлення батьківських прав судова практика, забезпечення права на захист, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Чи ставили Ви собі запитання де адвокати львів ціни відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наша команда і надасть підтримку по додатковим послугам таких як прийняття спадщини за заповітом, все це та багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Право на звільнення з зсу
Військовий юрист
Виплата по інвалідності військовослужбовцям
Допомога військового юриста
Звільнення з військової служби під час мобілізації
Звільнення військовослужбовця
Рапорт на оскарження влк
Грошова виплата військовослужбовцям
Військовий юрист консультація львів
Оскарження адмін постанови
Консультація військового юриста
Звільнення від військової служби
Статус учасника бойових дій
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право