Отримали для клієнта направлення на медичний огляд ВЛК 

Нещодавно до нас звернувся клієнт за допомогою щодо направлення на проходження військово-лікарської комісії.

Як це часто буває, військова частина всіляко ігнорувала рапорт клієнта на проходження ВЛК з метою встановлення придатності до проходження військової служби.

  1. Тож, нашим адвокатом було підготовлено рапорт про направлення на ВЛК, а клієнтом особисто було подано даний рапорт командуванню військової частини.
    Однаквійськовою частиною не було отримано направлення на проходження ВЛК. 
  2. Тому наш спеціаліст підготував звернення до Міністерство оборони України про сприяння у направленні на лікування та проходження військово-лікарської комісії нашого клієнта.

Направлення на медичний огляд ВЛК може дати прямий начальник (від командира частини і вище), начальники штатних ВЛК, керівники ТЦК та СП, начальники (керівники) закладу охорони здоров’я за місцем лікування, а також органи військового управління/підрозділи Військової служби правопорядку Збройних Сил України.

Направлення на медогляд ВЛК під час лікування:

Якщо військовий лікується або проходить обстеження у медзакладі, на медогляд ВЛК його може направити начальник медзакладу (за поданням начальника лікувального відділення або профільного фахівця) у двох випадках:

  • Якщо під час обстеження або лікування у медзакладі, лікарем будуть виявлені захворювання чи травми, які зумовлюють непридатність до військової служби;
  • Якщо після лікування є потреба у відпустці для лікування у зв’язку з хворобою (після поранення), або у звільненні від виконання службових обов’язків (у тому числі і повторно).

Направлення на медогляд ВЛК з військової частини:

Якщо військовий знаходиться у військовій частині, то направлення на медогляд ВЛК формує начальник медичної служби з підписом командира військової частини. У такому випадку потрібно:

  • Після прибуття до військової частини після повернення з лікування написати рапорт на ім’я командира в/ч з доповіддю про завершення лікування та запитом про направлення на проходження ВЛК;
  • Отримати направлення від начмеда на проходження ВЛК з підписом командира в/ч;
  • Отримати від начальника медичної служби інформацію щодо місця, часу та дати твого прибуття до закладу охорони здоров’я для проходження військово-лікарської комісії.

Військово-лікарська є важливою складовою у гарантуванні прав військовослужбовців і призовників, а Постанови ВЛК  – головний механізм об’єктивної оцінки і встановлення придатності до військової служби та причинного зв’язку захворювань/травм. 

При поверхневому і необ’єктивному огляді комісією існують механізми оскарження постанов ВЛК: у досудовому та судовому порядку.

Законодавством передбачено можливість оскарження Постанов ВЛК у досудовому порядку шляхом перегляду Постанови вищою інстанцією. До прикладу:

  • Постанови ВЛК районного ТЦК та СП можна оскаржити до обласної ВЛК.
  • Постанову обласної ВЛК можуть переглядити ВЛК регіонів.
  • Постанови будь-яких ВЛК має право переглядати Центральна ВЛК.

Для оскарження постанови ВЛК необхідно підготувати Заяву про перегляд Постанови (в якій детально описати підстави оскарження – незафіксован ухвороби чи реальний стан здоров’я) та додати всі супровідні документи.


Отримали для клієнта направлення на медичний огляд ВЛК  - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках сайту у Вас є можливість знайти інформацію про пенсіі чорнобильцям а також заказти безплатна консультація юриста онлайн також і якщо Ви намагалися знайти юрист кредит пропонуємо Вам відвідати сторінки сайту де міститься багато корисної інформації та даних про послуги включаючи : позбавлення батьківських прав батька після розлучення, а також посвідка на постійне проживання іноземця. На сайті Ви зможете замовити консультації юриста онлайн. Юристи нашої юридичної компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: перевірка паспорту по базі мвс або оскарження постанови про накладення адміністративного стягнення ми з радістю вам допоможемо.

Отримали для клієнта направлення на медичний огляд ВЛК  - швидка допомога

Звертаємо Вашу увагу на - виплати аліментів, сімейне право, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви думали про те де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс і допоможе по додатковим послугам таких як звільнення військовослужбовців, все це і навіть більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Які документи потрібні для переведення в іншу військову частину
Звільнення з військової служби мобілізованого
Військовий адвокат консультація
Отримання убд
Адвокат у військових справах
Грошова допомога військовослужбовцям
Консультація військового адвоката
Військова юридична допомога
Адвокат по військовим справам київ
Звільнені від військової служби
Військовий юрист
Звільнення з військової служби під час мобілізації
Юрист з військових питань
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право