Витребування Висновку ВЛК для подальшого оскарження: успішний кейс

Наприкінці травня до нас звернулась мати військовослужбовця з тією проблемою, що її син пройшовши ВЛК  у ТЦК та СП, не отримав висновку військово-лікарської комісії. 

Мати вважає, що належної комісії не було організовано, був лише поверхневий огляд і не враховано усі проблеми зі здоров’ям її сина.

Як це часто буває, висновок ВЛК міг винестись поверхнево, без проведеного належним чином аналізу стану здоров’я.

Тому, першочергово необхідно було витребувати висновок ВЛК у районного ТЦК, щоб в подальшому його можливо було оскаржити до вищестоящої ВЛК.

Аби оскаржити поперднє рішення ВЛК, до Заяви / Скраги необхідно, окрім усіх відповідних медичних документів, надати копію попереднього рішення ВЛК.

Ми однозначно рекомендуємо звертатись до такого дієвого інструменту, як адвокатський запит.

Однією з ключових гарантій адвокатської діяльності в Україні є інститут адвокатського запиту – письмове звернення адвоката до установ та організацій будь-якої форми власності з метою ефективного надання правової допомоги клієнту.

Адвокатський запит часто є ефективним та найбільш доцільним способом отримання інформації, особливо коли інші методи не працюють. Законодавчі гарантії адвокатської діяльності дозволяють адвокату отримувати необхідні для надання правової допомоги відомості. Тому адвокатський запит є важливим інструментом, який варто використовувати, і з розвитком практики та законодавства він повинен стати реальним засобом захисту прав та інтересів осіб.

  • Адвокатом було підготовлено договір на обробку персональних (медичних) даних і також було направлено адвокатський запит, щодо отримання Додатку 4 військово-лікарської комісії.
  • Невдовзі нам надійшла відповідь на адвокатський запит і мати клієнта нарешті отримала Висновок ВЛК.

Законодавством передбачено можливість оскарження Постанов ВЛК у досудовому порядку шляхом перегляду Постанои вищою інстанцією. До прикладу:

  • Постанови ВЛК районного ТЦК та СП можна оскаржити до обласної ВЛК.
  • Постанову обласної ВЛК можуть переглядити ВЛК регіонів.
  • Постанови будь-яких ВЛК має право переглядати Центральна ВЛК.


Витребування Висновку ВЛК для подальшого оскарження: успішний кейс - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" вітає Вас! На нашому сайті Ви маєте шанс дізнатися про посвідка на проживання і оформити юридична консультація з пенсійних питань крім того якщо Ви шукали послуги адвоката перелік пропонуємо Вам перейти на розділи нашого сайту де багато корисної інформації та відомостей про послуги наприклад : отримання свідоцтва про право на спадщину, а також виплата аліментів. На нашому сайті є можливість замовити юридична консультація безкоштовно по телефону. Адвокати нашої правової організації будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: реєстрація права власності за померлим або оскарження адмін постанови ми надамо вам необхідну допомогу.

Витребування Висновку ВЛК для подальшого оскарження: успішний кейс - найкращі юристи для Вас

Звертаємо увагу на - підстави для перетину кордону, набуття громадянства україни внаслідок шлюбу, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви думали про те де юридичні послуги львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт і зорієнтує Вас по додатковим послугам таких як звільнення військовослужбовця під час воєнного стану, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Адвокати по військових справах
Одноразова грошова допомога
Допомога військового юриста
Адвокат по військовим справам київ
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Скасування постанови
Юридична консультація для військових
Грошова допомога військовослужбовцям
Рапорт на оскарження влк
Виплата огд військовослужбовцям
Виплата по інвалідності військовослужбовцям
Військовий юрист консультація
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право