Отримали відстрочку на підставі ІІІ групи інвалідності

До нашої компанії звернувся клієнт із запитом про отримання відстрочки, адже має  хронічні хвороби.

Однак, крім медичних висновків у клієнта не було ні інвалідності, ні статусу «непридатний».

Адвокат одразу попередив клієнта, що на Заяву про отримання відстрочки може прийти відмова, адже фактично підстав для неї документальних немає. Проте, клієнт був задоволений консультацією і все-таки вирішив ризикнути та співпрацювати з адвокатом у цьому напрямку. 

  1. Наш адвокат підготував і направив Заяву про отримання відстрочки. 
  2. Поки Заява на відстрочку була на розгляді, ми паралельно зайнялись оформленням інвалідності разом з клієнтом
  3. Після успішного отримання ІІІ ступеня інвалідності нами повторно була направлена заява до ТЦК та СП з долученням висновку МСЕК, а також адвокатський запит в інтересах клієнта. 

В результаті прийшли відповіді на Заяву та на адвокатський запит, в яких зазначено, що клієнту буде надано ПОЗИТИВНЕ рішення про отримання відстрочки, як тільки він зробить військово-обліковий документ.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 23 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”:

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані визнані в установленому порядку особами з інвалідністю або відповідно до висновку військово-лікарської комісії тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я на термін 6-12 місяців (з наступним проходженням військово-лікарської комісії).

  • Довідка до акта огляду медико-соціальною експертною комісією за формою, визначеною МОЗ АБО посвідчення, яке підтверджує відповідний статус АБО пенсійне посвідчення чи посвідчення, що підтверджує призначення соціальної допомоги відповідно до Законів України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”, в яких зазначено групу та причину інвалідності, АБО довідка для отримання пільг особами з інвалідністю, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу, за формою, затвердженою Мінсоцполітики;
  • Постанова військово-лікарської комісії територіального центру комплектування та соціальної підтримки.
  1. Підготовка Заяви на оновлення військово-облікового документа (за необхідністю); 
  2. Підготовка Заяви на отримання відстрочки з усіма нотаріально завіреними додатками;
  3. Підготовка додаткових пояснень до Заяви на відстрочку (за необхідністю); 
  4. 2 адвокатські запити для контрою та пришвидшення розгляду 2 заяв, зазначених вище; 
  5. Комунікація і супровід адвоката по отриманню відстрочки клієнтом з моменту подачі документів до завершального етапу.

Отримали відстрочку на підставі ІІІ групи інвалідності - експрес-консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках сайту Вам випав шанс ознайомитись з виїзд за кордон допомога а також оформити консультація адвоката онлайн безкоштовно в додаток якщо Ви прагнули знайти кредитний адвокат рекомендуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації та даних про послуги включаючи : встановлення опіки, а також погрози від колекторів. На сайті Ви зможете замовити онлайн консультації юриста. Юристи нашої юридичної фірми зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: пенсія ліквідаторам аварії на чаес або здійснення права на спадкування ми надамо вам необхідну допомогу.

Отримали відстрочку на підставі ІІІ групи інвалідності - швидка допомога

Звертаємо Вашу увагу на - адміністративний позов про перерахунок пенсії військовослужбовцям, пенсія чорнобильцям, у сучасних умовах ці послуги є надзвичайно потрібними, тому їх якість має вирішальне значення, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс а також проконсультує Вас по додатковим послугам таких як позов про відшкодування моральної шкоди, все це і додатково на сайті legal-position24.com
Послуги
Підстави звільнення з військової служби під час воєнного стану
Звільнення зі служби
Військовий адвокат онлайн
Юридична допомога військовослужбовцям онлайн
Юридична підтримка військовослужбовців
Рапорт на оскарження влк
Виплати військовослужбовцям при інвалідності
Консультація військового юриста
Воєнний адвокат
Юридична допомога військовим
Звільнення зсу
Воєнні адвокати
Одноразова допомога інвалідам війни
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право