Оформили клієнту догляд за бабусею

Нещодавно до нашої компанії звернувся клієнт за допомогою в оформленні догляду за своєю бабусею.

Нашим адвокатом було підготовлено належні заяви з документами до Управління соціального захисту (УСЗН) та адвокатські запити.

Після подання документів по встановленій процедурі приїжджала комісія для складання акту встановлення догляду.

Завдяки швидким та професійним діям нашого адвоката, ми домоглись оформлення догляду за бабусею. Підтвердженням цього є призначення виплати по догляду з 01.07.2024.

Якщо людина через стан здоров’я не здатна до самообслуговування та потребує догляду, вона може отримати послуги з догляду.

Такі послуги надаються як комунальними, недержавними надавачами соціальних послуг, так і фізичними особами на професійній чи непрофесійній основі.

Догляд на професійній основі можуть надавати фізичні особи без здійснення підприємницької діяльності на професійній основі, які пройшли підготовку та перепідготовку з основ догляду.

Догляд на непрофесійній основі можуть здійснювати люди щодо членів своєї сімʼї, які спільно проживають, мають спільний побут і взаємні права та обов’язки.

  • заява про бажання здійснювати догляд;
  • якщо особа, яку доглядають, дієздатна, – то її згода на це (заява);
  • паспорт заявника та людини, яка потребує догляду;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків заявника та людини, яка потребує догляду (раніше індивідуальний податковий номер (ІПН), ідентифікаційний код);
  • довідка про реєстрацію місця проживання заявника та людини, яка потребує догляду;
  • декларація про доходи та майновий стан заявника, склад сімʼї заявника;
  • документ, який підтверджує необхідність постійного догляду через стан здоровʼя людини, яка його потребує.
  1. Недостовірність поданих документів;
  2. Відсутність реальної потреби у догляді.
  3. Представники соціальних служб вивчають, наскільки повсякденне обслуговування людини, за якою планується догляд. фактично залежить від зовнішньої допомоги;
  4. Неналежний стан житлових умов людини, яка хоче забрати на проживання того, за ким планує здійснювати догляд;
  5. Якщо під час перевірки соціальною службою не підтверджено факт спільного проживання.
  • Процедура встановлення постійного догляду є набагато простішою, ніж опікунства. Встановлення догляду  можливе не лише за недієздатними особами.
  • Особа, яка доглядає має можливість виїзду за кордон, однак звісно тільки з особою, за якою доглядає. 
  • Догляд за особою є підставою для відстрочки, відповідно до статті 23 Закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”

Відповідно до п. 14, ч. 1, ст. 23 Закону  “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” :

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані: члени сім’ї другого ступеня споріднення особи з інвалідністю I або II групи, зайняті постійним доглядом за нею (не більше одного та за умови відсутності членів сім’ї першого ступеня споріднення або якщо члени сім’ї першого ступеня споріднення самі потребують постійного догляду за висновком медико-соціальної експертної комісії чи лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я).

У разі відсутності членів сім’ї першого та другого ступеня споріднення норма цього пункту поширюється на членів сім’ї третього ступеня споріднення особи з інвалідністю I або II групи.


Оформили клієнту догляд за бабусею - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках сайту Вам випав шанс ознайомитись з прописка іноземця в україні а також замовити отримати консультацію юриста крім того якщо Ви займалися пошуками адвокат для військовослужбовців радимо Вам переглянути сторінки сайту де міститься багато корисної інформації та відомостей про послуги серед яких : визначення місця проживання дитини при розірванні шлюбу і підстави для виїзду за кордон. На нашому сайті Ви зможете замовити військовий юрист консультація львів. Юристи нашої правової організації зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: дмс перевірка або фактичне прийняття спадщини за законом ми надамо вам необхідну допомогу.

Оформили клієнту догляд за бабусею - великий вибір послуг

Зверніть увагу також на - перерахунок наукової пенсії, розірвання шлюбу судова практика, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Ви думали про те де юридичні послуги львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наша компанія і надасть допомогу по додатковим послугам таких як документи для оформлення опіки над дитиною, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Розлучення та поділ майна
Позовна про стягнення аліментів
Поділ майна подружжя судова практика
Поділ майна подружжя після розірвання шлюбу
Позбавлення усиновлювача батьківських прав
Розподіл майна подружжя після розлучення
Взяти опікунство над дитиною
Взяти дитину під опіку
Поділ майна подружжя
Терміновий заборонний припис
Оформити розлучення онлайн
Позбавлення батьківських прав
Позовна заява про розірвання шлюбу онлайн
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право