У «Дії» запрацювало бронювання онлайн

Як повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі: було запущено один із найочікуваніших сервісів у Дії — електронне бронювання

Відсьогодні керівники компаній, які є критично важливим для економіки України або працюють на потреби Сил оборони, зможуть забронювати своїх співробітників за кілька кліків на порталі Дія. 

  1. Натисніть Подати заяву, зареєструйтеся або авторизуйтеся в кабінеті громадянина за допомогою електронного підпису юридичної особи.
  2. Вкажіть дані про працівників, яких хочете забронювати.
  3. Перевірте сформовану заяву та підпишіть її електронним підписом. Якщо заяву подає уповноважена особа, заяву повинен підписати керівник підприємства.
  4. Заяву опрацюють протягом доби. Стежте за статусом в особистому кабінеті. Повідомлення про результат надійде на електронну пошту та в розділ Зверніть увагу. 

«Раніше бронювання працівника тривали тижнями: роботодавець збирав папери, підписи та чекав на результат. Ми автоматизували всі можливі процеси, прибрали людський фактор та зробили процес прозорим і швидким. Під час бета-тестування перевірили, як працює сервіс, весь процес електронного бронювання триває до години» – повідомляє міністр цифрової трансформації України.

Заявник отримає результат бронювання за поданим списком, де буде зазначено статус кожного з працівників: заброньовано, не заброньовано і чому, не підлягає бронюванню.

Заброньовані працівники зможуть перевірити статус бронювання в застосунку Резерв+.

Працівник, який:

  • не підлягає бронюванню (призовник, виключений / не перебуває / знятий з військового обліку, резервіст, має відстрочку, вже має бронювання);
  • молодший або старший за 18-60 років;
  • не працевлаштований в цій компанії;
  • не має даних у Реєстрі військовозобовʼязаних.
  • ФОПи та фізичні особи;
  • юридична особа, яку не включено до Єдиного переліку;
  • юридична особа, в якої закінчився термін дії підстави внесення до Єдиного переліку;
  • юридична особа, що припинила свою діяльність.


У «Дії» запрацювало бронювання онлайн - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вас вітати! На нашому сайті Вам надано можливість ознайомитись з юридична підтримка військовослужбовців і оформити консультація юриста львів крім того якщо Ви шукали адвокат по 130 рекомендуємо Вам переглянути сторінки сайту де багато корисної інформації про послуги серед яких : відшкодування майнової шкоди судова практика і перерахунок пенсії поліцейським. На нашому сайті є можливість замовити консультація юриста онлайн безкоштовно. Команда нашої юридичної фірми допоможуть вам з вирішенням любого питання: перерахунок раніше призначеної пенсії або скасування виконавчого напису наша команда Вам із цим допоможе.

У «Дії» запрацювало бронювання онлайн - гарантія якості

Звертаємо Вашу увагу ще на - позовна заява стягнення аліментів, юридична допомога при перерахунку пенсії, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де видача свідоцтва про право на спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також стане вашим гідом по додатковим послугам таких як визначення місця проживання дитини судова практика, все це і навіть більше на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Звільнення зі служби під час воєнного стану
Звільнення з військової служби під час військового стану
Статус учасника бойових дій
Військовий адвокат київ
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Підстави для звільнення від військової служби
Консультація військового адвоката
Виплата огд військовослужбовцям
Одноразова грошова допомога при загибелі військовослужбовця
Адвокат військове право
Онлайн консультація військового юриста
Консультація військового юриста
Переведення в іншу військову частину за сімейними обставинами
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право