З 17 липня змінено умови перетину кордону для чоловіків

16 липня сплив встановлений Законом України № 3633-IX двомісячний термін, протягом якого громадяни України мали стати на військовий облік або уточнити свої військово-облікові дані.

Починаючи з 00:00 17 липня 2024 року під час перетинання державного кордону України на виїзд прикордонники перевірятимуть в усіх громадян України чоловічої статі віком від 18 до 60 років військово-облікові документи.

У разі відсутності військово-облікового документа прикордонники відмовлятимуть у перетині державного кордону на виїзд з України.

Чоловіки віком від 18 до 60 років, які мають відстрочку від призову чи виключені з військового обліку за станом здоров’я, мають право на перетин кордону за наявності інформації в військово-облікових документах про отримання такої відстрочки (виключення з військового обліку) або довідки за формою, визначеною у Додатку 6.


 З 17 липня змінено умови перетину кордону для чоловіків - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках сайту Ви маєте можливість дізнатися про перерахунок пенсій бувшим держслужбовцям і замовити безкоштовні юридичні консультації львів плюс до всього якщо Ви шукали кредитний адвокат радимо Вам відвідати розділи сайту де можна знайти багато корисної інформації та відомостей про послуги включаючи : визнання свідоцтва про право на спадщину недійсним, а також виїзд за кордон для чоловіків. На нашому сайті Ви зможете замовити безкоштовна консультація юриста. Адвокати нашої компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: перегляд пенсій держслужбовцям або оскарження постанови суду по 130 купап ми допоможемо вам із цим питанням.

 З 17 липня змінено умови перетину кордону для чоловіків - великий вибір послуг

Звертаємо Вашу увагу також на - перетин кордону чоловіків, індексація пенсій військовим, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де юридичні послуги львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наша компанія і проконсультує Вас по додатковим послугам таких як звільнення військовослужбовця під час воєнного стану, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Грошова виплата військовослужбовцям
Звільнення з військової служби під час військового стану
Військовий адвокат консультація
Онлайн консультація військового юриста
Військовий юрист консультація
Юридична підтримка військовослужбовців
Оскарження постанови влк
Військовий адвокат юридичні консультації
Скасування постанови
Які документи потрібні для переведення в іншу військову частину
Одноразова виплата інвалідам війни
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Оскарження адміністративної постанови
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право