Відтепер повістки до ТЦК доставлятимуть поштою

Кабмін ухвалив Постанову № 747 від 25 червня 2024 року, якою вніс зміни до правил оповіщення призовників, військовозобов’язаних і резервістів.

“Повістка або у випадках, передбачених законодавством, інший документ про виклик або оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, Центрального управління або регіональних органів СБУ, відповідних підрозділів розвідувальних органів (!) МОЖЕ БУТИ НАДІСЛАНА РЕКОМЕНДОВАНИМ ПОШТОВИМ ВІДПРАВЛЕННЯМ з описом вкладення та повідомленням про вручення.”. 

Такі повістки вважатимуться отриманими. Якщо документ надсилають рекомендованим поштовим відправленням з повідомленням про вручення, то це дозволяє підтвердити отримання через поштового оператора. 

  • Можна підтвердити датою отримання особи (це підтверджується інформацією від поштового оператора);
  • Можна підтвердити датою відмови від отримання листа або якщо особа відсутня за адресою її місця проживання, яку повідомила ТЦК та СП.

Відтепер повістки до ТЦК доставлятимуть поштою - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" Рада вас бачити! На нашому сайті Ви зможете знайти інформацію про позовна заява про розірвання шлюбу а також оформити безкоштовна консультація адвоката по телефону і також якщо Ви займалися пошуками військовий юрист радимо Вам перейти на сторінки сайту де міститься багато корисної інформації та відомостей про послуги наприклад : визнання виконавчого напису недійсним і грошова допомога військовослужбовцям. На нашому сайті є можливість замовити консультація юриста безкоштовно по телефону. Эксперти нашої правової організації допоможуть вам з вирішенням любого питання: онлайн заява на розлучення або ж позовна заява про відшкодування матеріальної шкоди наші фахівці допоможуть вам із цим.

Відтепер повістки до ТЦК доставлятимуть поштою - великий вибір послуг

Звертаємо увагу ще на - оскаржити виконавчий напис нотаріуса, перевірка рішення суду нотаріусом, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де видача свідоцтва про право на спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт а також поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як звільнення з зсу, все це і навіть більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Юридична консультація для військовослужбовців
Адвокат по військовим справам
Допомога військового юриста
Порядок надання статусу убд
Звільнення зі служби під час воєнного стану
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Одноразова грошова допомога
Адвокат з військових справ
Адвокати по військових справах
Одноразова допомога інвалідам війни
Адвокат по мобілізації
Оскарження постанови суду про адміністративне правопорушення
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право