Студентів-чоловіків, які відмовляться проходити базову військову підготовку, будуть відраховувати

21.06.2024 Кабмін ухвалив Постанову № 734, якою було затверджено Порядок проведення базової загальновійськової підготовки громадян України.

Базова підготовка здобувачів вищої освіти проводиться У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ УСІХ ФОРМ ВЛАСНОСТІ.

Базова підготовка включається до освітніх програм і складається з теоретичної та практичної підготовки.

Теоретична підготовка базової підготовки включається до навчальних планів закладів вищої освіти: 

  • Для здобувачів вищої освіти на основі повної загальної середньої освіти — на другому році навчання;
  • Для здобувачів вищої освіти на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра та освітнього ступеня молодшого бакалавра — на першому році навчання.

Практична підготовка базової підготовки проводиться після опанування теоретичної підготовки у поточному навчальному році строком до одного місяця протягом травня — жовтня за рахунок часу, відведеного на канікули.

Проходження практичної підготовки базової підготовки для здобувачів освіти чоловічої статі є обов’язковою умовою опанування відповідної освітньої програми (у тому числі бакалавра, магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування). 

Відмова здобувача освіти, який визнаний придатним до військової служби, від проходження базової підготовки є підставою для його відрахування із закладу освіти. 

Від проходження базової підготовки звільняються громадяни, які: 

  • Визнані за станом здоров’я непридатними до військової служби;
  • До набуття громадянства України пройшли військову службу в інших державах;
  • Проходили військову службу;
  • Мають сертифікат про проходження базової підготовки та здобуття військово-облікової спеціальності.


Студентів-чоловіків, які відмовляться проходити базову військову підготовку, будуть відраховувати - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту Ви маєте шанс дізнатися про порядок розлучення через суд і замовити консультація юриста безкоштовно плюс до всього якщо Ви шукали еміграційний адвокат пропонуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де представлено багато корисної інформації та даних про послуги наприклад : оскарження постанови влк, а також тимчасова посвідка на постійне місце проживання. На нашому сайті є можливість замовити юридична консультація безкоштовно по телефону. Адвокати нашої компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: підстави для перетину кордону чоловікам або ж документи для оформлення опікунства наша команда Вам із цим допоможе.

Студентів-чоловіків, які відмовляться проходити базову військову підготовку, будуть відраховувати - великий вибір послуг

Звертаємо увагу на - виїзд за кордон для чоловіків, розрахунок чорнобильської пенсії, у сучасних умовах ці послуги є надзвичайно потрібними, тому їх якість має вирішальне значення, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і стане вашим гідом по додатковим послугам таких як визначення місця проживання дитини при розірванні шлюбу, все це і додатково на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Юрист по військовим питанням
Військовий адвокат онлайн
Виплата одноразової грошової допомоги
Підстави для звільнення від військової служби
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Військовий юрист консультація
Виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям
Військовий юрист київ
Військові адвокати київ
Оскарження влк
Військовий юрист онлайн
Консультація військового юриста
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право