Скасування Постанови ВЛК. Успішна практика

До компанії «Правова Позиція» звернулась мати військовослужбовця по допомогу в оскарженні висновку ВЛК та направлення сина на переогляд до ВЛК регіону.

  • Наш адвокат детально вивчив усі матеріали, підготував та направив Заяву про перегляд Постанови до ВЛК регіону  з обгрунтуванням необхідності переогляду на підставі медичних показників.
  • Паралельно адвокат вів комунікацію з ВЛК регіону та в кінцевому рахунку ми отримали відповідь від ВЛК регіону про те, що військовослужбовця направлено на переогляд (дивіться фото нижче).

Військово-лікарська є важливою складовою у гарантуванні прав військовослужбовців і призовників, а Постанови ВЛК  – головний механізм об’єктивної оцінки і встановлення придатності до військової служби та причинного зв’язку захворювань/травм. 

При поверхневому і необ’єктивному огляді комісією існують механізми оскарження Постанов ВЛК: у досудовому та судовому порядку.

Для проведення експертизи створюються штатні та позаштатні ВЛК, Постанови яких є обов’язковими до виконання. 

Законодавством передбачено можливість оскарження Постанов ВЛК у досудовому порядку шляхом перегляду Постанови вищою інстанцією. До прикладу:

  1. Постанови ВЛК районного ТЦК та СП можна оскаржити до обласної ВЛК.
  2. Постанову обласної ВЛК можуть переглядити ВЛК регіонів.
  3. Постанови будь-яких ВЛК має право переглядати Центральна ВЛК.

Для оскарження Постанови ВЛК необхідно підготувати Заяву про перегляд Постанови (в якій детально описати підстави оскарження – незафіксовані хвороби чи реальний стан здоров’я) та додати всі супровідні документи.



Скасування Постанови ВЛК. Успішна практика - експрес-консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках сайту Ви маєте можливість дізнатися про допомога з кредитом і оформити безкоштовна консультація юриста київ на додаток до цього якщо Ви шукали адвокат з сімейного права пропонуємо Вам перейти на сторінки сайту де можна знайти багато корисної інформації та опис послуг серед яких : прийняття спадщини, а також позовна заява про поділ майна подружжя 2018. На сайті Ви маєте можливість замовити юридичні консультації. Юристи нашої юридичної фірми допоможуть вам з вирішенням любого питання: реєстрація спадкової справи або ж фактичне прийняття спадщини за законом наші фахівці допоможуть вам із цим.

Скасування Постанови ВЛК. Успішна практика - великий вибір послуг

Зверніть Вашу увагу на - реєстр спадкових справ, компенсація моральної шкоди, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви думали про те де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наша компанія а також надасть допомогу по додатковим послугам таких як позов до суду про позбавлення батьківських прав, все це і навіть більше на сайті legal-position24.com
Послуги
Виплата одноразової грошової допомоги
Оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення
Військовий юрист консультація львів
Адвокат у військових справах
Підстави для звільнення від військової служби
Військові адвокати київ
Одноразова виплата інвалідам війни
Воєнні адвокати
Отримання убд
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Звільнення військовослужбовця
Військовий адвокат юридичні консультації
Право на звільнення з зсу
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право