Визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій. Успішна практика

Нещодавно до нашої компанії звернувся клієнт по допомогу з розблокуванням рахунків, які були заарештовані виконавцем через несплату штрафу у справі про адміністративне правопорушення. 

Клієнт повідомив, що на данний момент у нього немає можливості сплатити всю суму коштів по штрафу, однак користуватись рахунками в екстренних ситуаціях було вкрай необхідно.

  • Юристом було підготовлено заяву до ДВС Подільського району м. Києва.
  • Як результат, було винесено Постанову про визначення поточного рахунку фізичної особи – боржника в банку для здійснення видаткових операцій. 
  • Дякуючи якісно проведеній комунікації нашого спеціаліста були отримані відомості вихідної кореспонденції від ДВС до банку, для ідентифікації банком Постанови і фактичному зняттю арешту. 

Наслідок нашої роботи роботи – клієнту знято обмеження з його карти на суму 16 000 грн. на місяць.

У період дії воєнного стану в Україні фізична особа – боржник, на кошти якої накладено арешт, може звернутись до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця, який наклав арешт на кошти, із заявою про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій на суму в розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує двох розмірів мінімальної заробітної плати без урахування такого арешту (а залишок коштів, що буде накопичуватися на рахунку в банку, можливо звертати на користь стягувачів).

У разі накладення арешту на кошти, розміщені на декількох поточних рахунках фізичної особи – боржника в одному банку або у різних банках, для здійснення видаткових операцій має бути визначений лише один поточний рахунок  в одному банку.

  • Для визначення поточного рахунку у банку фізична особа – боржник звертається до органу державної виконавчої служби, приватного виконавця із заявою.
  • Підписана заява подається в паперовій формі (особисто або засобами поштового зв’язку) або в електронній формі на офіційну адресу електронної пошти та має містити:

номер поточного рахунку боржника у банку;

найменування банку, в якому відкрито поточний рахунок.


Визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій. Успішна практика - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту Вам випав шанс ознайомитись з вступ в спадщину за заповітом і оформити онлайн консультація юриста безкоштовно україна крім того якщо Ви намагалися знайти автоадвокат львів радимо Вам переглянути сторінки сайту де опубліковано багато корисної інформації та опис послуг включаючи : позов про відшкодування майнової та немайнової шкоди, а також виїхати за кордон чоловікам. На нашому сайті є можливість замовити консультація адвоката онлайн безкоштовно. Адвокати нашої правової організації будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: поділ майна при розлученні судова практика або оскарження висновку військово лікарської комісії ми допоможемо вам із цим питанням.

Визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій. Успішна практика - великий вибір послуг

Зверніть увагу також на - пенсії ліквідаторам аварії на чаес, перерахунок пенсії за вислугу років, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Ви думали про те де видача свідоцтва про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також стане вашим гідом по додатковим послугам таких як оформлення пенсії документи, все це і додатково на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Антиколекторські послуги
Представництво інтересів в суді
Перевірити квартиру в реєстрі
Захист від колекторів
Антиколектори
Погрожують колектори
Представництво в суді
Юрист банк
Допомога з проблемними кредитами
Кредитний юрист
Адвокат в суд
Представлення інтересів в суді
Судовий захист
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право