Як отримати відстрочку для осіб з інвалідністю / тимчасово непридатних?

Центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) перевіряють наявність підстав для надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, згідно зі статтею 23 Закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (далі Закон), і готують відповідні документи для військовозобов’язаного.

Відстрочка від мобілізації може бути оформлена за допомогою реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів “Оберіг”, на основі отриманих даних з інших державних реєстрів або баз даних, які підтверджують право військовозоб’язаного на відстрочку відповідно до закону. Порядок оформлення відстрочки через реєстр “Оберіг” встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані: визнані в установленому порядку особами з інвалідністю або відповідно до висновку військово-лікарської комісії тимчасово непридатними до військової служби за станом здоров’я на термін 6-12 місяців (з наступним проходженням військово-лікарської комісії).

  • Довідка до акта огляду медико-соціальною експертною комісією за формою, визначеною МОЗ АБО посвідчення, яке підтверджує відповідний статус АБО пенсійне посвідчення чи посвідчення, що підтверджує призначення соціальної допомоги відповідно до Законів України “Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”, “Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю”, в яких зазначено групу та причину інвалідності, АБО довідка для отримання пільг особами з інвалідністю, які не мають права на пенсію чи соціальну допомогу, за формою, затвердженою Мінсоцполітики;
  • Постанова військово-лікарської комісії територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 1) Підготовка Заяви на оновлення військово-облікового документа (за необхідністю); 

2) Підготовка Заяви на отримання відстрочки з усіма нотаріально завіреними додатками;

3) Підготовка додаткових пояснень до Заяви на відстрочку (за необхідністю); 

4) 2 адвокатські запити для контрою та пришвидшення розгляду 2 заяв, зазначених вище; 

5) Комунікація і супровід адвоката по отриманню відстрочки клієнтом з моменту подачі документів до завершального етапу.


Як отримати відстрочку для осіб з інвалідністю / тимчасово непридатних? - експрес-консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вам! На нашому сайті Вам випав шанс ознайомитись з перегляд виконавчого провадження і заказти консультація з юристом в додаток якщо Ви хотіли знайти сімейний адвокат львів pапрошуємо Вас відвідати розділи сайту де багато корисної інформації та опис послуг серед яких : оформлення пенсії на пільгових умовах, а також виїхати чоловіку за кордон. На сайті є можливість замовити безплатна консультація юриста онлайн. Эксперти нашої юридичної фірми будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: одноразова допомога інвалідам війни або отримання убд наші фахівці допоможуть вам із цим.

Як отримати відстрочку для осіб з інвалідністю / тимчасово непридатних? - великий вибір послуг

Звертаємо увагу на - поділ майна при розлученні, позов на аліменти, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де юридичні послуги львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також стане вашим гідом по додатковим послугам таких як прийняття спадщини за законом, все це і ще більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Адвокат військове право
Військовий адвокат київ
Звільнення військовослужбовця
Адвокати по військових справах
Звільнення від служби
Виплата огд військовослужбовцям
Грошова виплата військовослужбовцям
Військовий адвокат консультація
Військовий юрист онлайн
Звільнення від військової служби
Підстави для звільнення від військової служби
Звільнення зсу
Юристи для військовослужбовців
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право