Як отримати відстрочку для заброньованих осіб?

Центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) перевіряють наявність підстав для надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, згідно зі статтею 23 Закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (далі Закон), і готують відповідні документи для військовозобов’язаного.

Відстрочка від мобілізації може бути оформлена за допомогою реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів “Оберіг”, на основі отриманих даних з інших державних реєстрів або баз даних, які підтверджують право військовозоб’язаного на відстрочку відповідно до закону. Порядок оформлення відстрочки через реєстр “Оберіг” встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані: заброньовані на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України, і перебувають на спеціальному військовому обліку.

1. Клопотання керівника підприємства, що забронювало свого працівника, щодо оформлення відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних, які заброньовані у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України. 

2. Витяг із наказу Мінекономіки про бронювання військовозобов’язаних працівників підприємства.

Це Весь перелік документів, зазначений в Додатку 5 до Постанови №560, але всі мають розуміти що для бронювання також має бути належний ВОД (військово-обліковий документ). 
Якщо він не оновлений процедура може бути ускладнена проблемою оновлення, враховуючи що бронювання відбуватись через Міністерство економіки яке банально може відмовити через відсутність оновлення ВОД!
  1. Коли підприємство точно знає що може здійснювати бронювання у період військового стану. 

У такому випадку особа оновлює свій ВОД у зручний для неї спосіб, а їх зараз 3 (ЦНАП, ТЦК та СП або додаток Резерв+), передає інформацію на свого керівника і отримує Витяг з Мінекономіки. 

Наступний крок це підготовка необхідної документації: 

  • Заява про надання відстрочки на цій підставі;
  • Клопотання від керівника підприємства, адвокатський запит по заяві для прискорення розгляду справи, комунікація адвоката протягом всього періоду отримання відстрочки.
  1. Коли підприємство не знає, що воно може бути заброньовано. 

Робляться 2 адвокатські запити: до Міністерства економіки та Міністерства стратегічних галузей. У разі отримання позитивної відповіді, використовується процедура з 1-го пункту.


Як отримати відстрочку для заброньованих осіб? - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках сайту у Вас буде можливість знайти інформацію про пенсіі чорнобильцям і замовити безкоштовна консультація юриста львів а також якщо Ви цікавилися послуги юриста львів пропонуємо Вам перейти на розділи сайту де опубліковано багато корисної інформації про послуги як, наприклад : позов про скасування виконавчого напису нотаріуса і подати на розлучення онлайн. На сайті є можливість замовити безкоштовна консультація юриста київ. Юристи нашої юридичної компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: реєстр спадкоємців або заява на позбавлення батьківських прав ми надамо вам необхідну допомогу.

Як отримати відстрочку для заброньованих осіб? - великий вибір послуг

Звертаємо увагу також на - перерахунок пенсій силовикам, індексація пенсії працюючим пенсіонерам, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо все на найвищому рівні. Чи ставили Ви собі запитання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і проконсультує Вас по додатковим послугам таких як визнання виконавчого напису таким що не підлягає виконанню підсудність, все це та багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Звільнення військовослужбовця під час воєнного стану
Юристи для військовослужбовців
Військовий адвокат юридичні консультації
Оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення
Отримання статусу учасника бойових дій
Оскарження адмін постанови
Отримати статус учасника бойових дій
Адвокат у військових справах
Отримання убд
Військовий адвокат онлайн
Оскарження влк
Одноразова грошова допомога
Військовий адвокат консультація
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право