Відстрочка для керівників міністерств та їх заступників, керівників державних органів, органів державного управління

Центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) перевіряють наявність підстав для надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, згідно зі статтею 23 Закону “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію” (далі Закон), і готують відповідні документи для військовозобов’язаного.

Відстрочка від мобілізації може бути оформлена за допомогою реєстру призовників, військовозобов’язаних та резервістів “Оберіг”, на основі отриманих даних з інших державних реєстрів або баз даних, які підтверджують право військовозоб’язаного на відстрочку відповідно до закону. Порядок оформлення відстрочки через реєстр “Оберіг” встановлюється Кабінетом Міністрів України.

Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані: керівники міністерств та їх заступники, керівники державних органів, органів державного управління, юрисдикція яких поширюється на всю територію України.

  •  Довідка про займану посаду;
  • Витяг із наказу про призначення на посаду.

Незалежно від військового звання, віку та військово-облікової спеціальності бронюванню підлягають особи, які займають посади: 

  • Керівники міністерств та їх заступники;
  • Керівники державних органів, органів державного управління, юрисдикція яких поширюється на всю територію України ( їх заступники, керівники самостійних структурних підрозділів таких органів та їх заступники).

Органи державної влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації, що здійснюють бронювання військовозобов’язаних, зобов’язані оформити відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаних, які заброньовані у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, у районному (міському) ТЦК та СП, на території відповідальності якого вони розміщуються (стаття 25 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»).

Заброньованим військовозобов’язаним надається відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації.

З метою погодження бронювання списки розглядаються щодо повноти заповнення та наявності обґрунтувань Міноборони (СБУ, Службою зовнішньої розвідки) у строк не більше ніж 10 робочих днів з дня їх отримання.

  1. Міноборони (СБУ, Служба зовнішньої розвідки) подає погоджені списки до Мінекономіки (пункт 9 Поярдку № 560).
  2. З метою оформлення військовозобов’язаним відстрочок Мінекономіки надсилає рішення про бронювання військовозобов’язаних:

    – Органам державної влади, іншим державним органам, якими подано списки;
    – Генеральному штабу Збройних Сил.

  3. Міноборони (СБУ, Служба зовнішньої розвідки) у триденний строк доводить зазначене рішення до відома відповідних ТЦК та СП.
  4. Орган державної влади, інший державний орган, орган місцевого самоврядування, підприємство, установа і організація видає військовозобов’язаному витяг із зазначеного рішення за формою згідно з Додатком 3 та у п’ятиденний строк з дня видачі витягу військовозобов’язаному надсилають до ТЦК та СП, де військовозобов’язаний перебуває на військовому обліку, повідомлення про бронювання військовозобов’язаного за формою згідно з Додатком 5 для зарахування його на спеціальний військовий облік.
  5. Витяг, завірений підписом керівника та печаткою (у разі її наявності) відповідного органу державної влади, іншого державного органу, органу місцевого самоврядування, підприємства, установи чи організації, є документом, що підтверджує надання військовозобов’язаному відстрочки.

Відстрочка для керівників міністерств та їх заступників, керівників державних органів, органів державного управління - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" вітає Вас! На нашому сайті Ви маєте можливість дізнатися про свідоцтво про право на спадщину за заповітом і замовити консультації юриста плюс до всього якщо Ви шукали розлучення адвокат рекомендуємо Вам перейти на сторінки нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації про послуги як, наприклад : підтвердження трудового стажу в судовому порядку і порядок перерахунку пенсії працюючим пенсіонерам. На сайті Ви можете замовити військова юридична консультація. Юристи нашої компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: підстави виїзду за кордон чоловіків або встановлення опіки та піклування наші експерти вам допоможуть.

Відстрочка для керівників міністерств та їх заступників, керівників державних органів, органів державного управління - гарантія якості

Звертаємо увагу на - місце проживання неповнолітньої дитини, судовий захист, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт і надасть допомогу по додатковим послугам таких як документи для оформлення опіки над дитиною, все це і навіть більше на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Грошова виплата військовослужбовцям
Звільнення з зсу
Звільнення військовослужбовця під час воєнного стану
Рапорт на одноразову грошову допомогу
Звільнення зі служби
Скасування постанови про адміністративне правопорушення
Військові адвокати
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Юрист військовий
Воєнний юрист
Адвокат військовий
Військовий юрист
Одноразова грошова допомога
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право