Відтепер студенти зможуть отримати відстрочку від мобілізації!

Довідка про здобувача освіти відтепер доступна для формування в ЄДЕБО – про це інформує МОН на платформі Урядовий портал.

  • Заклади освіти тепер мають можливість формувати довідки про здобувача освіти за даними ЄДЕБО відповідно до форми, визначеної Додатком 9 до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Ця можливість реалізована ДП «Інфоресурс» за участі МОН з 3-го червня 2024 року.

Для отримання довідки студентам денної або дуальної форми навчання необхідно звернутися до свого закладу освіти.

Перевірити достовірність довідки можна на сайті ЄДЕБО, вказавши її номер та РНОКПП здобувача освіти, або скориставшись QR-кодом, вказаним на виданій довідці.

Наголошуємо, що у формі довідки зазначено, чи поточне здобуття освіти не порушує послідовності, визначеної ч. 2 ст. 10 Закону України «Про освіту».

Здобувачі освіти, яких було поновлено на навчання або переведено з іншого закладу освіти, можуть отримати відстрочку. Однак, це можливо за умови, що попереднє навчання було за таким же рівнем, що й поточне навчання.

До прикладу: здобувач освіти у 2022 році вступив для здобуття освітнього ступеня бакалавра, у 2023 році був відрахований, а у 2024 році поновився. У Довідці ЄДЕБО буде зазначено, що особа не порушує правил і має право на відстрочку.

Проте якщо особа відрахована і не змогли поновитись (а вступила ще раз) – це буде порушенням і відстрочка у цьому випадку не передбачена.



Відтепер студенти зможуть отримати відстрочку від мобілізації! - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках нашого сайту Вам надано можливість ознайомитись з процедура розводу і оформити адвокат безкоштовна консультація і також якщо Ви шукали адвокат по кредитам пропонуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації та даних про послуги серед яких : позовна заява про позбавлення батьківських прав і перерахунок пенсій бувшим держслужбовцям. На сайті Ви маєте можливість замовити безкоштовна консультація адвоката. Адвокати нашої правової організації допоможуть вам з вирішенням любого питання: позовна про стягнення аліментів або звільнення з військової служби під час військового стану ми з радістю вам допоможемо.

Відтепер студенти зможуть отримати відстрочку від мобілізації! - гарантія якості

Звертаємо увагу ще на - позовна заява про розподіл майна подружжя, обмежувальний припис, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де послуги адвоката ціна львів відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як визнання виконавчого напису нотаріуса недійсним підсудність, все це і навіть більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Звільнення зі служби
Заява на оскарження рішення влк
Оскаржити рішення влк
Грошова допомога військовим
Звільнені від військової служби
Військові адвокати
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Порядок отримання убд
Статус учасника бойових дій
Порядок надання статусу убд
Звільнення зсу
Виплати військовослужбовцям при інвалідності
Адвокат по військовим справам київ
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право