Правила надання відстрочки змінились: спочатку відстрочка, а потім ВЛК!

16.05.2024 Кабміном було затверджено Постанову №560 Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Військовозобов’язані, які звернулися до районного (міського) ТЦК та СП із заявою про надання відстрочки, (!) до прийняття рішення відповідною комісією НЕ НАПРАВЛЯЮТЬСЯ для проходження медичного огляду для визначення придатності до військової служби.

У разі ухвалення комісією рішення про відмову у наданні відстрочки військовозобов’язаний, який підлягає призову на військову службу під час мобілізації, направляється на медичний огляд для визначення придатності до військової служби.

Якщо раніше особа зверталась до ТЦК з правом на відсрочку (маючи на це підстави), а ТЦК направляв її одразу на ВЛК і мобілізував (навіть не приймаючи документи, які дають право на відсрочку), то наразі ТЦК СПОЧАТКУ МАЄ ПРИЙНЯТИ ДОКУМЕНТИ, які дають підстави для відстрочки (розглянути їх і задовольнити/відмовити). І вже після відмови особу направлятимуть на ВЛК (раніше було навпаки і фактично правом на відстрочку було досить важко скористатись).



Правила надання відстрочки змінились: спочатку відстрочка, а потім ВЛК! - швидка консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках сайту Ви маєте шанс дізнатися про судова справа про розлучення і заказти консультації юристів крім того якщо Ви цікавилися адвокат розлучення pапрошуємо Вас переглянути розділи нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації про послуги включаючи : виконавчий напис нотаріуса оскарження, а також надбавка до пенсії чорнобильцям. На нашому сайті Ви маєте можливість замовити юридична консультація україна. Юристи нашої юридичної компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: позов про поділ спільного майна подружжя або встановлення піклування ми допоможемо вам із цим питанням.

Правила надання відстрочки змінились: спочатку відстрочка, а потім ВЛК! - гарантія якості

Зверніть Вашу увагу на - де можна оформити спадщину, позбавити батьківських прав, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Чи ставили Ви собі запитання де видача свідоцтва про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також допоможе по додатковим послугам таких як оскарження дій нотаріуса, все це і багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Оскаржити рішення влк
Оскарження постанови суду про адміністративне правопорушення
Адвокат по військовим справам київ
Оскарження адміністративної постанови
Які документи потрібні для переведення в іншу військову частину
Звільнення з військової служби у військовий час
Оскарження адмін постанови
Отримати статус учасника бойових дій
Військовий юрист консультація львів
Підстави для переведення в іншу військову частину
Військовий юрист київ
Військовий адвокат київ
Юрист з військових питань
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право