Звільнення з військової служби на підставі встановлення догляду за бабусею

Нещодавно до компанії «Правова Позиція» звернувся військовослужбовець, який проходив службу за контрактом, за допомогою в оформленні догляду за бабусею та звільнення з військової служби.

Бабуся нашого клієнта має II групу інвалідності безтерміново та потребує постійного стороннього догляду (інші особи, які можуть здійснювати догляд, відсутні), що  вказано у Довідці до акта огляду МСЕК. 

У нашому випадку підставою для звільнення під час війни є пп. «г» п. 3 ч. 5 ст. 26 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» необхідність здійснення постійного догляду за особою з інвалідністю II групи або за особою, яка за висновком медико-соціальної експертної комісії або лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я потребує постійного догляду, у разі відсутності інших осіб, які можуть здійснювати такий догляд.

  1. Адвокатом були підготовлені заяви до УСЗН щодо встановлення догляду.
  2. На підставі встановлення догляду, був підготовлений рапорт на звільнення та супровідні документи.
  3. За результатами зібраних і поданих документів, клієнта було звільнено.

  • Копія військового квитка;   
  • Нотаріально засвідчена копія паспорту, РНОКПП та свідоцтва про народження військового; 
  • Нотаріально засвідчена копія паспорту, РНОКПП, свідоцтва про народження  та  овідки до акта огляду МСЕК особи, яка  потребує постійного догляду; 
  • Копія Висновку ЛКК особи, яка  потребує постійного догляду;
  • Підтвердження відсутності інших осіб, які можуть здійснювати постійний догляд;
  • Документи, які підтверджують факт здійснення догляду (Копія акту перевірки факту догляду, довідки про факт здійснення догляду, тощо).


Звільнення з військової служби на підставі встановлення догляду за бабусею - швидка консультація з будь-якого питання

Юридична фірма "Правова Позиція" рада Вам! На сторінках сайту Вам надано можливість знайти інформацію про громадянство україна або заказти безкоштовна юридична консультація по телефону київ в додаток якщо Ви прагнули знайти адвокат по кредитах рекомендуємо Вам перейти на розділи нашого сайту де є багато корисної інформації та відомостей про послуги серед яких : скасування постанови про адміністративне правопорушення і де можна оформити спадщину. На сайті Ви можете замовити юридична безкоштовна консультація. Эксперти нашої компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: виїзд за кордон чоловікам або ж оформлення спадку наші експерти вам допоможуть.

Звільнення з військової служби на підставі встановлення догляду за бабусею - швидка допомога

Зверніть Вашу увагу також на - тимчасова посвідка на проживання в україні, дмс перевірка, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де послуги адвоката львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також поділитися досвідом та порадами по додатковим послугам таких як оскарження постанови суду про адміністративне правопорушення, все це та багато іншого на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Юрист для військових
Звільнення з військової служби під час мобілізації
Звільнення з зсу
Переведення в іншу військову частину за сімейними обставинами
Адвокат з військових питань
Адвокат для військових
Порядок надання статусу учасника бойових дій
Звільнені від військової служби
Юрист з питань мобілізації
Виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям
Звільнення військовослужбовця
Грошова виплата військовослужбовцям
Адвокат по військовим справам
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право