Повний супровід розлучення онлайн

Сучасні реалії життя такі, що з тих чи інших причин, подружжя яке проживає певний час окремо один від одного, приходить до висновку про необхідність юридично припинити формально існуючий шлюб. Особливо це стосується випадків, коли один з подружжя знаходиться закордоном.

За допомогою кваліфікованого юриста, розірвати шлюб можна без фактичної присутності.

Нещодавно до нас звернувся чоловік, який хотів розлучитись, адже подружжя вже певний час не проживало разом, взаємини не підтримувало та майже не псілкувалось. Через те, що колишнє подружжя має неповнолітню дитину, процес розлучення мав певні труднощі, тому було вирішено звернутись до нашої компанії по допомогу.

Завдяки Сергію Васильовичу Хабенко, увесь процес розлучення пройшов з мінімальним залученням нашого клієнта та повністю онлайн.

Наш спеціаліст підготував та подав позовну заяву в інтересах нашого клієнта щодо розлучення і 03.04.2024 року суд повністю задовольнив вимоги клієнта.

Заочне Рішення Жовтневого районного суду міста Запоріжжя №331/122/24 від 03.04.2024 року.

  • Чи є можливість розірвати шлюб без звернення до суду;
  • Які документи необхідні для розірвання шлюбу онлайн;
  • Чи можливо у Вашому випадку програти справу про розірвання шлюбу;
  • Який алгоритм дій призведе до державної реєстрації розірвання шлюбу;
  • В яких випадках суд може відмовити в розгляді справи про розірвання шлюбу.
  • Консультація з чітким алгоритмом дій;
  • Підготовка пакету документі про розірвання шлюбу;
  • Виїзд адвоката до РАЦСу для отримання оригіналу Свідоцтва про шлюб, якщо у Вас його не має (обов’язкове для розірвання шлюбу);
  • Сплата судового збору і долучення до матеріалів справи;
  • Участь в судовому засіданні по відеоконференції.


Повний супровід розлучення онлайн - експрес-консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" рада Вам! На нашому сайті Ви маєте можливість дізнатися про представництво інтересів в судах і заказти військовий юрист консультація а також якщо Ви шукали адвокат військовий рекомендуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де міститься багато корисної інформації та даних про послуги зокрема : отримання громадянства україни іноземцями, а також тактика захисту за ст 130 купап. На нашому сайті можливо замовити безплатна консультація адвоката. Команда нашої правової організації допоможуть вам з вирішенням любого питання: перевірка пенсій або скасування виконавчого напису нотаріуса ціна ми надамо вам необхідну допомогу.

Повний супровід розлучення онлайн - гарантія якості

Зверніть увагу також на - захист від колекторів, свідоцтво на право на спадщину, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Ви думали про те де адвокати львів ціни відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наша компанія а також надасть допомогу по додатковим послугам таких як оскарження адміністративної постанови, все це і багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Встановлення опіки над дитиною
Процедура розводу
Припинення шлюбу внаслідок його розірвання
Позовна заява про стягнення аліментів
Позов про позбавлення батьківських прав
Шлюбне право
Процес розлучення
Опікунство над дітьми
Процедура розірвання шлюбу
Аліменти
Судова практика по сімейним справам
Заява на розлучення
Розлучення в судовому порядку
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право