Розблокування рахунків. Скасування виконавчого напису!

До компанії звернулась клієнтка, стосовного якої було відкрито виконавче провадження на підставі виконавчого напису нотаріусу. 

Внаслідок таких дій, у жінки були заблоковані рахунки. 

  • По-перше, було подано заяву до приватного виконавця для часткового розблокування рахунків. 

Наш адвокат оцінив такі дії нотаріуса як неправомірні.  

  • Оскільки виконавчий напис був винесений з порушенням вимог Закону, було вирішено його оскаржити у судовому порядку (укладений з клієнткою кредитний договір, який наданий нотаріусу для вчинення виконавчого напису, НЕ БУВ посвідчений нотаріально)
  • Адвокатом було подано позов про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню та заяву про забезпечення позову. 

Рішенням Солом`янського районного суду № 760/7834/24 від 08.05.2024 року було визнано виконавчий напис таким, що не підлягає виконанню. 

Безспірність заборгованості підтверджують документи, ПЕРЕДБАЧЕНІ спеціальним ПЕРЕЛІКОМ документів, затвердженим постановою КМУ від 29 червня 1999 року № 1172.

  • оригінал НОТАРІАЛЬНО ПОСВІДЧЕНОГО ДОГОВОРУ
  • документи, що підтверджують безспірність заборгованості боржника.

Нотаріус керувався постановою КМУ № 662, яка була визнана нечинною у 2017 році (у ній передбачалась можливість НЕ завіряти нотаріально кредитний договір). 

Оскаржений виконавчий напис вчинений нотаріусом 10.06.2021р., тобто після того як норма, якою керувався нотаріус, втартила чинність. 



Розблокування рахунків. Скасування виконавчого напису! - безкоштовна консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту Вам випав шанс ознайомитись з видача свідоцтва про право на спадщину за законом і замовити консультація юриста безкоштовно по телефону крім того якщо Ви хотіли знайти адвокат з військових справ пропонуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де міститься багато корисної інформації та відомостей про послуги включаючи : визначення місця проживання дитини судова практика, а також розірвання шлюбу позовна заява. На нашому сайті можливо замовити консультація адвоката онлайн безкоштовно. Эксперти нашої юридичної фірми будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: спадковий реєстр або ж нарахування трудового стажу ми допоможемо вам із цим питанням.

Розблокування рахунків. Скасування виконавчого напису! - найкращі юристи для Вас

Зверніть Вашу увагу ще на - позов розірвання шлюбу, посвідка на постійне проживання, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви думали про те де оформити спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наша команда і стане вашим гідом по додатковим послугам таких як встановлення опіки над дитиною, все це і додатково на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Перевірити право власності
Допомога з проблемними кредитами
Адвокат захист
Допомога з кредитами
Адвокат суд
Позовна заява про скасування виконавчого напису нотаріуса
Перевірка арешту майна
Адвокат по кредитам
Скасування виконавчого напису нотаріуса
Пошук в державному реєстрі речових прав
Адвокат по мікрозаймах
Адвокат по кредитам львів
Перевірка права власності на нерухомість
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право