Відстрочки для боржників по аліментам не буде

18.05.2024 року починає працювати скандальний Закон про мобілізацію №10449.

Ним, зокрема, закріплюється санкція для батьків, які не сплачують аліменти – позбавлення відстрочки.

Наразі батьки трьох і більше дітей у будь-якому випадку мають право на відстрочку від військової служби, однак вже менш, ніж за місяць це зміниться, відповідно до нової норми Закону:

«Не підлягають призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язані жінки та чоловіки, на утриманні яких перебувають троє і більше дітей віком до 18 років, КРІМ ТИХ, ЯКІ МАЮТЬ ЗАБОРГОВАНІСТЬ ІЗ СПЛАТИ АЛІМЕНТІВ, сукупний розмір якої перевищує суму платежів за три місяці». 

Тобто, за несплату аліментів хоча б за одну дитину понад три місяці батьки втрачатимуть право на відстрочку від військової служби (ТЦК матиме доступ до бази даних із заборгованостями). 



Відстрочки для боржників по аліментам не буде - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" рада Вас вітати! На нашому сайті Вам надано можливість знайти інформацію про перехід з військової пенсії на пенсію за віком а також замовити консультація юриста по телефону в додаток якщо Ви намагалися знайти адвокат з сімейного права пропонуємо Вам відвідати розділи нашого сайту де розміщено багато корисної інформації за послугами серед яких : оскарження постанови про накладення адміністративного стягнення, а також чорнобильці пенсії. На сайті можливо замовити консультація юриста київ. Адвокати нашої юридичної компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: перерахунок пенсії для працюючих пенсіонерів або перетинання кордону чоловіками наші експерти вам допоможуть.

Відстрочки для боржників по аліментам не буде - гарантія якості

Звертаємо Вашу увагу ще на - пенсія ліквідаторам чаес, позовна заява про перерахунок пенсії державним службовцям, у сучасних умовах ці послуги є надзвичайно потрібними, тому їх якість має вирішальне значення, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де свідоцтво про право на спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс і допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як позбавлення батьківських прав батька, все це і ще більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Звільнення з військової служби у військовий час
Консультація військового адвоката
Порядок отримання убд
Які документи потрібні для переведення в іншу військову частину
Оскаржити рішення влк
Звільнення зі служби під час воєнного стану
Юрист для військових
Звільнення військовослужбовця під час воєнного стану
Виплата одноразової грошової допомоги
Оскарження постанови у справі про адміністративне правопорушення
Онлайн консультація військового юриста
Оскарження постанови суду про адміністративне правопорушення
Військові адвокати київ
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право