Допомогли отримати одноразову грошову допомогу (15 000 000 грн) у зв’язку з загибеллю сина

Кожного разу нам невимовмно болить і щемить серце, коли беремось за такі справи і спілкуємось із сім’ями полеглих Героїв. На жаль, реалії війни такі, що доводиться миритись із втратами найкращих і продовжувати підтримувати та допомагати близьким загиблих Воїнів.

Сьогодні, хоч і з велилким жалем, але ми вирішили розповісти вам про справу, в якій гідно відстояли права матері полеглого Захисника, а саме право на одноразову грошову допомогу у розмірі 15 000 000 грн у зв’язку з загибеллю сина.

До нашої компанії звернулась клієнтка з проблемою щодо затримки виплат по ОГД (одноразовій грошовій допомозі) у зв’язку із загибеллю сина під час захисту Батьківщини. 

Ще в минулому році жінка подала заяву до РТЦК та СП на отримання виплат, в листопаді отримала відповідь що документи надані на розгляд до Департаменту соціального забезпечення МОУ.

Далі ніяких відповідей не отримувала і процес повністю зупинився. 

  • Після подачі адвокатом Кайрод Тетяною адвокатського запиту до Департаменту соціального забезпечення МОУ вийшло пришвидшити розгляд поданих документів та отримати відповідь що клієнтці «призначено одноразову грошову допомогу в сумі 15 000 000 грн. 00 коп.»
  • Кошти для забезпечення першого етапу виплати одноразової грошової допомоги перераховано в березні 2024 року на рахунок Командування Сухопутних військ Збройних Сил України для подальшого їх скерування на рахунок нашої клієнтки 



Допомогли отримати одноразову грошову допомогу (15 000 000 грн) у зв’язку з загибеллю сина - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках сайту Вам надано можливість ознайомитись з про перерахунок пенсій держслужбовцям і оформити консультація військового адвоката крім того якщо Ви шукали автоадвокат дтп рекомендуємо Вам перейти на сторінки нашого сайту де розміщено багато корисної інформації та даних про послуги наприклад : позов про скасування виконавчого напису нотаріуса, а також розрахунок перерахунку пенсії працюючому пенсіонеру. На сайті можливо замовити юридична консультація безкоштовно київ. Юристи нашої правової організації допоможуть вам з вирішенням любого питання: перетин кордону україни або відшкодування майнової шкоди судова практика ми допоможемо вам із цим питанням.

Допомогли отримати одноразову грошову допомогу (15 000 000 грн) у зв’язку з загибеллю сина - гарантія якості

Зверніть увагу ще на - отримати українське громадянство, пенсії мвс перерахунок, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт а також зорієнтує Вас по додатковим послугам таких як оформлення пенсії, все це і багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Адвокат військовий
Звільнення зі служби
Звільнені від військової служби
Одноразова виплата інвалідам війни
Надання статусу учасника бойових дій
Виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям
Адвокат по військовим справам київ
Адвокат з військових справ
Отримання убд
Звільнення з військової служби під час мобілізації
Підстави для переведення в іншу військову частину
Адвокат військове право
Виплата огд військовослужбовцям
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право