Розмитнення авто через Дію

24.04.2024 Парламент ухвалив у першому читанні Законопроєкт № 10380, яким передбачається зручна подача електронної митної декларації для митного оформлення і зменшення людського фактору у процесі розмитнення вживаних легкових авто. 

Наразі на процедуру визначення митної вартості впливає людський фактор і здебільшого митна вартість залежить саме від митного інспектора (що створює можливість появи корупційної складової).

  • Мінцифра ж пропонує створити Базу даних митної вартості легкових автомобілів. У системі буде митна вартість нових легкових автомобілів, які проходили митне оформлення в Україні з 2007 року, із деталями: марка, модель, рік випуску, тип і обʼєм двигуна.
  • Увесь процес розмитнення буде онлайн. Дія навіть допоможе заповнювати митну декларацію, підтягнувши інфо про автівку за VIN-кодом. 
  • Українці подаватимуть електронну митну декларацію через застосунок Дія.

«Розмитнення авто в Дії може бути показовим кейсом того, як змінюється митниця, коли немає людського фактора» – зазначає міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Детальний алгоритм розмитнення через Дію — на інфографіці.

Інфографіка: Telegram-канал FEDOROV



Розмитнення авто через Дію - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту Ви маєте можливість дізнатися про виплата одноразової грошової допомоги військовослужбовцям і замовити безкоштовна юридична консультація київ також і якщо Ви хотіли знайти еміграційний адвокат pапрошуємо Вас перейти на розділи нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації про послуги серед яких : позовна заява про відшкодування матеріальної шкоди і порядок набуття та припинення громадянства україни. На сайті Ви зможете замовити адвокат львів консультація. Адвокати нашої юридичної компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: процес розірвання шлюбу або ж звільнення з військової служби мобілізованого ми надамо вам необхідну допомогу.

Розмитнення авто через Дію - великий вибір послуг

Зверніть увагу на - реєстрація права власності за померлою особою, розділ майна між подружжям, у сучасних умовах ці послуги є надзвичайно потрібними, тому їх якість має вирішальне значення, ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як оскарження дій нотаріуса, все це і ще більше на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Позов про відшкодування майнової та немайнової шкоди
Автоадвокат львів
Ст 130 купап судова практика
Юрист по авто
Звільнення від відповідальності за ст 130 купап
Автоюрист дтп
Відшкодування матеріальних збитків
Позовна заява про відшкодування шкоди
Позовна заява про відшкодування матеріальної шкоди
Позовна заява про відшкодування майнової та немайнової шкоди
Відшкодування матеріальної та моральної шкоди завданої злочином
Страхове відшкодування при дтп
Позовна заява про відшкодування майнової та моральної шкоди
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право