Встановлення факту смерті на території Республіки Білорусь

Нещодавно до нас звернувся клієнт за допомогою щодо встановлення юридичного факту смерті його бабусі на території Республіки Білорусь.

Встановлення даного факту необхідне клієнту для отримання свідоцтва про право на спадщину, що відкрилась внаслідок смерті бабусі.

На руках клієнт мав лише копію свідоцтва про смерть іноземного зразка. 

Отримати свідоцтво про смерть у відділі ДРАЦС неможливо, оскільки смерть бабусі відбулася не на території України та отримати відповідні документи на підставі яких буде здійснено реєстрацію факту смерті неможливо.

Відкрити спадщину нотаріус відмовлявся без апостильованого свідоцтва. Апостиль можливо було зробити лише з оригіналу іноземного свідоцтва, що і створювало проблему для клієнта – отримати оригінал він не міг (для цього потрібно було здійснити виїзд закордон до Республіки Білорусь).

Нами було підготовлено заяву до суду щодо встановлення юридичного факту. 

Завдяки зібраним ґрунтовним доказам та юридично правильно викладеним аргументами, нашому адвокату вдалось переконати суд дійти до висновку, що заява підлягає задоволенню. 

Заяву нашого адвоката задоволено повністю, що дозволило вирішити проблему клієнта.

Рішення Щорського районного суду Чернігівської області №736/2877/23  від 11.03.2024.



Встановлення факту смерті на території Республіки Білорусь - експрес-консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках сайту у Вас є можливість знайти інформацію про спадок за законом або заказти консультація юриста безкоштовно по телефону а також якщо Ви намагалися знайти кредитний юрист радимо Вам перейти на розділи сайту де багато корисної інформації та даних про послуги серед яких : отримання убд і позов про поділ спільного майна подружжя. На нашому сайті можливо замовити консультація юриста. Эксперти нашої компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: забезпечення права на захист або ж позбавлення батьківських прав процедура ми надамо вам необхідну допомогу.

Встановлення факту смерті на території Республіки Білорусь - гарантія якості

Звертаємо Вашу увагу на - поділ спільного сумісного майна подружжя, спадкування за законом, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де адвокати львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наша команда і надасть допомогу по додатковим послугам таких як оформлення розлучення, все це і ще більше на сайті legal-position24.com
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право