Допомогли отримати Довідку 6 для присвоєння статусу УБД після переведення до іншої військової частини 

До нас звернувся військовослужбовець матрос, який служив на посаді водія-механіка відділення морської піхоти з вересня 2022 року, з питанням збору документів для подальшого подання та оформлення статусу учасника бойових дій.

За період несення служби він  приймав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на територію України, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи в Донецькій області на підставі відповідних бойових розпоряджень.

Відтак військовий мав право на отримання статусу учасника бойових дій!

Складність полягала в тому, що клієнт проходив службу під час захисту Батьківщини в одній частині, а на момент звернення до нашого адвоката перевівся в іншу.

За результатами підготовлених документів в стару та нову частину, попередня частина надала документи новій частині для оформлення УБД і нова частина після отримання документів направила їх для надання статусу клієнту УБД.

  • Довідка (форми 6) про безпосередню участь військового у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення.
  • Копії витягів бойових донесень.
  • Копії витягів з журналів бойових дій (оперативних завдань, ведення оперативної обстановки).
  • Копії витягів з вартових журналів.
  • Копії матеріалів спеціальних (службових) розслідувань за фактами отримання поранень, контузій, каліцтв.
  • Інші документи, які містять докази та підтверджують факт виконання особисто або у складі військової частини (органу, підрозділу), установи та закладу бойових (службових) завдань.

На фото нижче Ви можете побачити вдячний відгук клієнта.