Як встановити факт народження дитини на території України?

До нас звернувся клієнт з метою встановити факт народження дитини на території України (т.о. Донецьк) та встановити звʼязок з дитиною.

У 2019 році в м. Донецьк народилась донька нашого клієнта, про що Будьонівським відділом записів актів цивільного стону м. Донецьк Державної Реєстраційної Палати Міністерства юстиції ДНР, видане свідоцтво про народження. 

Складність ситуації була в тому, що батьки з дитиною перебувають на території Латвії, у зв’язку з чим не могли подати заяву до суду самостійно.

Було вирішено звернутись до суду через представника (адвоката) для встановлення факту народження дитини.

  • ДОКУМЕНТ, що підтверджує факт народження дитини, ВИДАНИЙ ЗАКЛАДОМ НА ТОТ, Є НЕДІЙСНИМ і не створює правових наслідків відповідно до ст. 9 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України». 
  • В зв`язку з перебуванням м. Донецьк в тимчасовій окупації та проведенням на його території бойових дій, органи державної влади України на його території не здійснюють повноваження
  • Частиною 3 ст. 9 Закону передбачено, що БУДЬ-ЯКИЙ АКТ (рішення, документ), виданий органами  на тимчасово окупованій території, Є НЕДІЙСНИМ І НЕ СТВОРЮЄ ПРАВОВИХ НАСЛІДКІВ
  • За правилами ст. 7 Закону України «Про громадянство України» особа, батьки або один з батьків якої на момент її народження були громадянами України, є громадянином України. 

Особа, яка має право на набуття громадянства України за народженням, є громадянином України з моменту народження. 

  • У рішенні про встановлення факту народження особи на ТОТ України, визначеній Верховною Радою України, зокрема, мають бути зазначені встановлені судом дані про дату і місце народження особи, про її батьків. 

Адвокат Звоненко Олена домоглась позитивного рішення суду: було встановлено факт народження дитини на території України. 

Рішення Голосіївського районного суд м. Києва №752/4874/24 від 08.03.2024.



Як встановити факт народження дитини на території України? - термінова консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту Ви маєте можливість дізнатися про позбавити батька батьківських прав або оформити юридичні консультації безкоштовно плюс до всього якщо Ви шукали адвокат захист пропонуємо Вам відвідати розділи нашого сайту де міститься багато корисної інформації та даних про послуги серед яких : побачення батька з дитиною після розлучення, а також представництво інтересів у суді. На сайті Ви зможете замовити юридична консультація з пенсійних питань. Эксперти нашої юридичної фірми допоможуть вам з вирішенням любого питання: громадянство україна або оскарження висновку військово лікарської комісії наша команда Вам із цим допоможе.

Як встановити факт народження дитини на території України? - гарантія якості

Звертаємо увагу також на - стягнення моральної шкоди судова практика, взяти опіку над дитиною, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, оскільки ми цінуємо свою репутацію, все виконується на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс а також допоможе з консультацією по додатковим послугам таких як оскарження адмін постанови, все це та багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Розподіл майна подружжя при розлученні
Позов аліменти
Позбавити батька батьківських прав
Позовна заява про поділ спільного майна подружжя автомобіль
Поділ майна після розірвання шлюбу
Усунення перешкод у спілкуванні з дитиною судова практика
Позов про розподіл майна подружжя
Судова практика поділ майна подружжя
Взяти опіку над дитиною
Подача заяви на розлучення онлайн
Адвокат з сімейного права
Позов про аліменти
Поділ майна при розлученні судова практика
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право