Як отримати посвідчення водія після позбавлення права на керування ТЗ відповідно до ст. 130 або/та ст. 124: покрокова інструкція

Особам, позбавленим права на керування транспортними засобами за ст. 130 або/та ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення, ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ ПОВЕРТАЄТЬСЯ  ПІСЛЯ обов’язкового ПРОХОДЖЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВОГО МЕДОГЛЯДУ та СКЛАДАННЯ в сервісному центрі МВС ТЕОРЕТИЧНОГО і ПРАКТИЧНОГО іспитів. 

У разі наявності в посвідченні водія двох або більше категорій на право керування транспортного засобу теоретичний, практичний іспити складаються за вищою категорією в посвідченні водія.

Якщо позбавляють права на керування транспортними засобами за ст. 130 або/та ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення осіб, які отримали його вперше на 2 роки, ПОВЕРНЕННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ. 

Поновлення права на керування транспортними засобами в такому випадку здійснюється ПІСЛЯ ПЕРЕПІДГОТОВКИ В НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ з теоретичної та практичної підготовки ТА УСПІШНОГО СКЛАДЕННЯ ТЕОРЕТИЧНОГО і ПРАКТИЧНОГО ІСПИТІВ у сервісному центрі МВС. 

Таке посвідчення водія знову видається на 2 роки. 

На період дії воєнного стану в Україні та протягом трьох місяців з дня його припинення або скасування повернення посвідчення водія особі, позбавленій права на керування транспортного засобу, здійснюється уповноваженим працівником БУДЬ-ЯКОГО СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ МВС незалежно від місця зберігання вилученого посвідчення водія.



Як отримати посвідчення водія після позбавлення права на керування ТЗ відповідно до ст. 130 або/та ст. 124: покрокова інструкція - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту Вам випав шанс ознайомитись з спадкування за законом в україні а також замовити безкоштовна консультація адвоката онлайн в додаток якщо Ви цікавилися адвокат по 130 пропонуємо Вам перейти на розділи нашого сайту де можна отримати багато корисної інформації та опис послуг включаючи : визнання права власності на спадкове майно в судовому порядку, а також дмс перевірка. На сайті Ви зможете замовити військовий адвокат юридичні консультації. Юристи нашої юридичної компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: виїзд за кордон або рапорт на оскарження влк наша команда Вам із цим допоможе.

Як отримати посвідчення водія після позбавлення права на керування ТЗ відповідно до ст. 130 або/та ст. 124: покрокова інструкція - найкращі юристи для Вас

Зверніть Вашу увагу ще на - поділ майна після розлучення, представник в суді, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де оформити спадщину ціна відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і надасть підтримку по додатковим послугам таких як оформлення права на спадщину, все це і багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Позов про відшкодування майнової та немайнової шкоди
Адвокат по дтп львів
Адвокат 130
Автоюрист по дтп
Відшкодування моральної шкоди судова практика
Порядок виплати страхового відшкодування при дтп
Судова практика відшкодування матеріальної шкоди
Ст 130 купап оскарження
Позов про стягнення моральної шкоди
Відшкодування моральної немайнової шкоди
Відшкодування моральної шкоди юридичній особі
Позовна заява про відшкодування матеріальної шкоди
Відшкодування матеріальної шкоди
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право