Виплата військовому у зв’язку з лікуванням у розмірі 327 380 грн

Нещодавно до нас звернувся клієнт, який отримав поранення 16.07.2023, але з моменту поранення НЕ ОТРИМУВАВ ВИПЛАТИ у звʼязку з лікуванням. 

  • По-перше, наш адвокат Ганна Трофимова підготувала і подала рапорт.
  • По-друге, спеціаліст вела всю комунікацію з частиною, в результаті чого клієнту погодили виплату додаткової винагороди за період з 16.07.2023 по 07.11.2023. 

Станом на 23.12.2023 клієнту надійшли кошти в розмірі 327 380 грн.

  • Окрім отримання повної виплати у звʼязку з лікуванням, клієнт має виплати за інвалідність та відстрочку. 
  • Клієнт також попросив співпрацювати щодо питання перерахунку пенсії. 

На фото нижче Ви можете побачити успішний результат роботи адвоката – рішення про виплату додаткової винагороди.



Виплата військовому у зв’язку з лікуванням у розмірі 327 380 грн - експрес-консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту Вам надано можливість ознайомитись з чорнобильські надбавки до пенсії і оформити безкоштовна консультація адвоката львів плюс до всього якщо Ви шукали адвокат по сімейним справам київ рекомендуємо Вам відвідати сторінки нашого сайту де представлено багато корисної інформації та опис послуг серед яких : отримання убд, а також гостьове запрошення в україну. На сайті Ви зможете замовити онлайн консультація юриста безкоштовно україна. Юристи нашої юридичної фірми зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: розірвання шлюбу через суд або позбавлення батьківства ми надамо вам необхідну допомогу.

Виплата військовому у зв’язку з лікуванням у розмірі 327 380 грн - гарантія якості

Зверніть увагу на - тимчасова посвідка на проживання в україні, свідоцтво про право на спадщину за заповітом, в сучасному світі такі послуги є надзвичайно важливими, тому їх якісне надання є ключовим, враховуючи нашу репутацію, ми надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де послуги адвоката ціна львів відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наша компанія і надасть допомогу по додатковим послугам таких як позбавлення батька батьківських прав, все це та багато іншого на сайті legal-position24.com
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право