Оскарження Протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння)

До нашої компанії звернувся клієнт з питанням оскарження безпідставно складеного на нього протоколу за порушення ч. 1 ст. 130 КУпАП. 

Чоловік їхав до батька і в якийсь момент зрозумів, що автомобіль неналежним чином функціонує. Наш клієнт одразу зупинився, аби оглянути транспортний засіб. Під час огляду авто до чоловіка під`їхали працівники поліції та запитали документи на право керування (водій вимогу виконав, скориставшись застосунком Дія).

Працівник поліції ніби-то почув від клієнта запах алкоголю, якого він не вживав в той день і вимагав пройти тест на приладі ДРАГЕР. 

Водій був впевнений що тест на алкоголь нічого не покаже, але при проходженні Драгер показав 0,23 проміле

Очевидно, що з результатом тесту наш клієнт був не згоден і попросив пройти тест у медичному закладі. Однак, працівник поліції відповів що їм цього тесту достатньо (!), а тому склав протокол і вилучив автомобіль (!). 

Після цього водій одразу поїхав у медичний заклад м. Фастів та повторно пройшов тест який показав 0,00 проміле.

Відповідальність за ч.1 ст.130 КУпАП наступає виключно за умови доведення одночасно двох обставин: (!) керування транспортним засобом і (!) перебування у стані спʼяніння.

ВОДІЙ НЕ КЕРУВАВ АВТО, А ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ БУВ У НЕРУХОМОМУ СТАНІ (на відеозаписі зафіксовано, що ТЗ знаходиться в нерухомому положенні – тобто, працівники поліції під’їхали до авто, яке не здійснювало руху).

Тобто до самої зупинки авто мало знаходитись в русі, оскільки керування ТЗ можливе лише тоді, коли він рухається. Коли ж особа перебуває біля (в салоні), склад адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУПАП відсутній.

Наш адвокат Діденко Дмитро Миколайович у співпраці з юристом Сичовим Олександром Володимировичем оскаржив у суді протокол, складений на клієнта, та домігся закриття провадження у справі про адміністративне правопорушення

На фото нижче Ви можете побачити успішний результат роботи адвоката – Постанову суду.



Оскарження Протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) - термінова консультація з будь-якого питання

Адвокатська компанія "Правова Позиція" рада Вам! На нашому сайті Ви маєте можливість дізнатися про перевірка нерухомого майна а також замовити онлайн консультація юриста безкоштовно на додаток до цього якщо Ви хотіли знайти допомога адвоката по кредиту радимо Вам переглянути розділи сайту де є багато корисної інформації та опис послуг зокрема : ст 130 купап оскарження і припинення шлюбу внаслідок його розірвання. На сайті Ви маєте можливість замовити юридична консультація львів. Команда нашої юридичної компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: заява в суд про розірвання шлюбу або визначення місця проживання дитини за відсутності спору наші експерти вам допоможуть.

Оскарження Протоколу за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) - великий вибір послуг

Зверніть Вашу увагу також на - перетин державного кордону чоловіками, місце проживання дитини після розлучення батьків, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де послуги адвоката ціна львів відповідає стандартам якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс а також допоможе по додатковим послугам таких як оскарження адмін постанови, все це і багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
Послуги
Позовна заява про відшкодування майнової шкоди
Ст 130 купап судова практика
Позов про відшкодування шкоди
130 купап судова практика
Адвокат по дтп
Порядок виплати страхового відшкодування при дтп
Позов про стягнення моральної шкоди
Судова практика відшкодування матеріальної шкоди
Автоадвокат львів
Юрист адвокат по дтп
Позов про відшкодування моральної шкоди
Звільнення від відповідальності за ст 130 купап
Страхове відшкодування при дтп
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право