Працівники ТЦК примусово мобілізували батька 6-тьох дітей

КЕЙС КЛІЄНТА

Нещодавно до нас звернулась дружина військового з питанням звільнення з військової служби, адже чоловік є багатодітним батьком (6 дітей).

ДІЇ ТЦК

Чоловік був мобілізований у серпні цього року, бо працівники ТЦК під  час мобілізаційних заходів не дали можливості заявити право на відстрочку

ПІДСТАВИ ДЛЯ ЗВІЛЬНЕННЯ ЗІ СЛУЖБИ

Нормативною базою для такого кейсу є Закону України «Про військовий обовʼязок і військову службу».

Підпунктом «г» пункту 2 частини четвертої статті 26 Закону зазначено, що ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ МАЄ ПРАВО ЗВІЛЬНИТИСЬ З ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ через такі сімейні обставини або інші поважні причини (якщо військовослужбовці не висловили бажання продовжувати військову службу): 

Перебування на утриманні військовослужбовця трьох і більше дітей віком до 18 років.

ЯК МИ ДОПОМОГЛИ?

Наш адвокат підготував рапорт, зібрав і подав увесь необхідний пакет документів для звільнення. 

ЯКИЙ РЕЗУЛЬТАТ ОТРИМАВ КЛІЄНТ?

Рапорт погодили, а клієнта було звільнено з військової служби.

Клієнт може їхати додому.

На фото нижче можете побачити успішний результат роботи адвоката – Витяг з наказу командира ВЧ.



Працівники ТЦК примусово мобілізували батька 6-тьох дітей - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" Рада вас бачити! На сторінках нашого сайту Вам надано можливість ознайомитись з перетин кордону для іноземців а також заказти онлайн консультація з юристом і також якщо Ви шукали юрист з питань мобілізації рекомендуємо Вам відвідати розділи нашого сайту де опубліковано багато корисної інформації та відомостей про послуги серед яких : прискорена процедура отримання громадянства україни і про перерахунок пенсій державним службовцям. На сайті можливо замовити консультація юриста безкоштовно. Юристи нашої компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: процес розлучення в україні або відшкодування шкоди страховою компанією при дтп ми з радістю вам допоможемо.

Працівники ТЦК примусово мобілізували батька 6-тьох дітей - найкращі юристи для Вас

Зверніть увагу на - підрахунок стажу роботи, участь батька у вихованні дитини судова практика, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, ми високо цінуємо нашу репутацію та надаємо послуги на найвищому рівні. Як часто Ви ставили собі запитання де послуги адвоката львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш сайт а також надасть підтримку по додатковим послугам таких як отримання свідоцтва про право на спадщину, все це та багато іншого на веб-сторінках legal-position24.com
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право