Одноразова грошова допомога педагогу у розмірі 10 пенсій

Сьогодні хочемо розповісти про нещодавню практику компанії з пенсійного права.

Пенсійний Фонд відмовлявся зараховувати клієнту набутий стаж в школі мистецтв (як викладача) до спеціального педагогічного стажу, який дає право на отримання пенсії за вислугу років. 

Через що, виходячи на пенсію по віку і не використавши право на пенсію по вислузі років, клієнтка мала право отримати виплату грошової допомоги, яка не підлягає оподаткуванню, у розмірі десяти місячних пенсій станом на день її призначення.

Примітка норми: «педагогічні працівники, які працювали на посадах, що дають право на пенсію за вислугу років, та виходять на пенсію за віком, мають право на виплату грошової допомоги у розмірі їх 10 місячних пенсій станом на день її призначення».

  • Наш адвокат подав позов до суду, використавши актуальну практику по аналогічним питанням.
  • Як результат, комплексний підхід привів до виграного судового спору з Головним Управлінням Пенсійного Фонду України в  Одеській області.


Одноразова грошова допомога педагогу у розмірі 10 пенсій - термінова консультація з будь-якого питання

Юридична контора "Правова Позиція" вітає Вас! На сторінках нашого сайту Ви маєте можливість дізнатися про перетин кордону чоловікам або замовити юридичні консультації онлайн і також якщо Ви цікавилися військовий юрист радимо Вам відвідати розділи нашого сайту де є багато корисної інформації за послугами включаючи : визнання права власності на спадкове майно, а також тимчасова посвідка на постійне проживання. На нашому сайті є можливість замовити безкоштовна консультація юриста київ. Адвокати нашої юридичної компанії допоможуть вам з вирішенням любого питання: перехід з пенсії держслужбовця на пенсію за віком або ж встановлення опіки та піклування над дітьми наші експерти вам допоможуть.

Одноразова грошова допомога педагогу у розмірі 10 пенсій - швидка допомога

Зверніть увагу на - обмеження батьківських прав, перерахунок пенсії пенсіонерам податкової міліції, такі послуги вкрай важливі в сучасному світі, тому їх якісне надання є дуже важливим, ми цінуємо нашу репутацію, тому надаємо все на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де юридичні послуги львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції а також надасть допомогу по додатковим послугам таких як рапорт на оскарження влк, все це і ще більше на сторінках сайту legal-position24.com
Послуги
Порядок нарахування пенсії працюючим пенсіонерам
Перерахунок пенсії працівникам мвс
Пенсії мвс перерахунок
Перерахунок пенсії державному службовцю
Перерахунок пенсії для військовослужбовців
Індексація пенсій для працюючих пенсіонерів
Довідка про стаж роботи
Адвокат пенсійні справи
Чорнобильські виплати пенсіонерам
Пенсія для ліквідаторів чаес
Перерахунок пенсий держслужбовцям
Перехід з військової пенсії на державну
Розрахунок пенсії за вислугу років
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право