Отримання виплати за поранення згідно 168 Постанови КМУ

До нашої компанії звернувся клієнт з питанням отримання виплати за поранення згідно 168 Постанови КМУ. Клієнт отримав поранення, перебуваючи в зоні бойових дій.

Клієнту видали  лише Форму 100 та висновок ВЛК, де було вказано, що «травма повʼязана з проходженням військової служби», що УНЕМОЖЛИВЛЮЄ ОТРИМАННЯ ВИПЛАТИ за поранення згідно 168 Постанови КМУ. 

  • Адвокатом Ганною Трофимовою було направлено адвокатський запит до військової частини з вимогою надати Довідку про обставини поранення або проведення внутрішнього службового розслідування і видачі Довідки.
  • Через деякий час командування зателефонувало клієнту та запропонувало зʼявитися до частини і отримати необхідну Довідку
  • Після цього було ЗМІНЕНО ПРИЧИННО-НАСЛІДКОВИЙ ЗВ’ЯЗОК ТРАВМИ У ВИСНОВКУ ВЛК на «травма, повʼязана з захистом Батьківщини»

З повним пакетом документів ми підготували рапорт на отримання належних виплат за поранення.

  • В результаті клієнт отримав виплати за набуте поранення. 

На фото нижче Ви можете побачити успішний результат роботи адвоката.



Отримання виплати за поранення згідно 168 Постанови КМУ - невідкладна консультація з будь-якого питання

Юридична компанія "Правова Позиція" рада Вас вітати! На сторінках нашого сайту Ви зможете знайти інформацію про спадкові правовідносини або оформити юридична консультація безкоштовно онлайн в додаток якщо Ви хотіли знайти військовий адвокат київ рекомендуємо Вам відвідати сторінки сайту де представлено багато корисної інформації та опис послуг включаючи : оформлення посвідки на тимчасове проживання в україні і перетин кордону чоловіки. На сайті Ви зможете замовити безкоштовна консультація адвоката по телефону. Команда нашої компанії будуть раді вам допомогти з вирішенням любого питання: посвідка на постійне місце проживання або ж оформлення посвідки на постійне проживання наші експерти вам допоможуть.

Отримання виплати за поранення згідно 168 Постанови КМУ - гарантія якості

Зверніть Вашу увагу також на - аліменти, позовна заява про підтвердження трудового стажу, ці послуги дуже потрібні у сучасному світі, тому якість їх надавання дуже важлива, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Чи ставили Ви собі запитання де юридичні послуги львів ціни відповідає якості? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс і зорієнтує Вас по додатковим послугам таких як оформлення пенсії, все це та багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Одноразова допомога інвалідам війни
Надання статусу учасника бойових дій
Оскарження постанови суду про адміністративне правопорушення
Воєнний адвокат
Адвокат у військових справах
Військовий адвокат онлайн
Виплата по інвалідності військовослужбовцям
Оскарження висновку військово лікарської комісії
Звільнення з військової служби мобілізованого
Оскарження постанови про адміністративне правопорушення
Звільнення військовослужбовців під час воєнного стану
Отримати статус учасника бойових дій
Звільнення від військової служби
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право