Звільнення з військової служби у зв’язку з втратою брата під час захисту Батьківщини

Нещодавно до нас звернувся військовий з питанням звільнення з військової служби у зв’язку з втратою брата під час захисту Батьківщини.

Керівництво частини, дізнавшись про бажання клієнта звільнитись, переводило його з однієї частини в іншу, намагалось виводити поза штат, щоб створювати перешкоди у звільненні.

Нормативною базою для такого кейсу є Закону України «Про військовий обовʼязок і військову службу».

Підпунктом «г» пункту 2 частини четвертої статті 26 Закону зазначено, що ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ МАЄ ПРАВО ЗВІЛЬНИТИСЬ З ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ через такі сімейні обставини або інші поважні причини (якщо військовослужбовці не висловили бажання продовжувати військову службу): 

ЯКЩО ЇХНІ БЛИЗЬКІ РОДИЧІ (чоловік, дружина, син, донька, батько, мати, дід, баба або рідний (повнорідний, неповнорідний) БРАТ чи сестра) ЗАГИНУЛИ або пропали безвісти під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, а також під час забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії проти України під час дії воєнного стану.

Наш адвокат Ганна Трофимова підготувала рапорт, зібрала і подала увесь необхідний пакет документів для звільнення. 

Рапорт погодили, а клієнта було звільнено з військової служби.

Клієнт може їхати додому.

На фото нижче Ви можете побачити успішний результат роботи адвоката.



Звільнення з військової служби у зв’язку з втратою брата під час захисту Батьківщини - швидка консультація з будь-якого питання

Адвокатська фірма "Правова Позиція" рада Вас вітати! На нашому сайті Вам надано можливість ознайомитись з пенсія ліквідаторам аварії на чаес або оформити консультація юриста безкоштовно онлайн і також якщо Ви прагнули знайти адвокат для військових pапрошуємо Вас перейти на розділи сайту де багато корисної інформації про послуги наприклад : звільнення військовослужбовців під час воєнного стану, а також позов про стягнення моральної шкоди. На сайті Ви зможете замовити консультації юристів. Команда нашої юридичної компанії зможуть вам допомогти з вирішенням любого питання: розірвання шлюбу в судовому порядку або ж визначення місця проживання дитини за відсутності спору наша команда Вам із цим допоможе.

Звільнення з військової служби у зв’язку з втратою брата під час захисту Батьківщини - найкращі юристи для Вас

Зверніть увагу також на - перетин державного кордону в умовах воєнного стану, позовна давність поділ майна подружжя, в сучасному світі ці послуги дуже затребувані, тому висока якість їх надання є пріоритетом, у зв'язку з тим, що ми дбаємо про нашу репутацію, всі послуги надаються на найвищому рівні. Як часто Ви ставили питання де видача свідоцтва про право на спадщину ціна відповідає стандартів? На ці запитання Вам відповість наш інтернет-ресурс юридичної агенції і допоможе по додатковим послугам таких як визначення місця проживання дитини батьки якої проживають окремо, все це і багато іншого на сайті legal-position24.com
Послуги
Військовий адвокат консультація
Юрист з питань мобілізації
Скасування постанови
Юридична підтримка військовослужбовців
Виплати військовослужбовцям при інвалідності
Оскарження висновку військово лікарської комісії
Виплата огд військовослужбовцям
Воєнні адвокати
Адвокат з військових питань
Одноразова грошова допомога
Виплата одноразової грошової допомоги
Адвокати по військових справах
Допомога військового юриста
    ТОП менюТОП запити
Військове право
Пенсійне право
Міграційне право
Адвокат по кредитам
Автоюрист/ Юрист по ДТП
Спадкове право
Сімейне право